.

.

Кошница за дрехи, Сгъваема чанта за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи, Сгъваема Мультяшная кош за Мръсни дрехи и Домакински кош за Мръсни дрехи Кошница за дрехи Студ?

Кошница за дрехи, Сгъваема чанта за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи, Сгъваема Мультяшная кош за Мръсни дрехи и Домакински кош за Мръсни дрехи Кошница за дрехи Студентско Общежитие за Съхранение на Мръсни дрехи (Цвят:

резултат:

BGN 10.73
Налично
На склад

Нашата сгъваема чанта за дрехи здравИ имаме различни размери, можете да си изберете в зависимост от големината на семейството.??Портативен сгъваем : Сгъваема кутия за дрехи лесно се сгъва, за компактно съхранение.Високо качество на шевовете чанти-кошници за бельо държат химикалки винаги на точното място, не трябва да ги.Кошници за бельо са идеални за домове, колежа, къмпинг, апартаменти, хотели и шопинг.?? Висококачествена тъкан : Много голяма кошница за дрехи изработени от висококачествени материали. ?? РАЗМЕР : Нашата сгъваема кошница за дрехи е по-голяма капацитет и капацитет за дрехи за цялото семейство.Внимание : Не почиствайте коша за пране в перална машина.Кошници за бельо са идеални за домове, колежа, къмпинг, апартаменти, хотели и шопинг.Водонепроницаемое покритие в рамките на кошницата се запазва дрехите са сухи и улеснява почистването - просто го избършете с влажна гъба или кърпа.Организиране на пране ще направи вашето хостел, детска градина, апартамент, спалнята е по-привлекателна и ефективна.Внимание : Не почиствайте коша за пране в перална машина. ?? Внимание към трайност : Висококачествен материал тъканната кошове за пране предотвратява разкъсване и преобръщане чанта за дрехи с дръжки.Организиране на пране ще направи вашето хостел, детска градина, апартамент, спалнята е по-привлекателна и ефективна. ?? Гъвкавост : Преносими чанти за бельо със стилен дизайн, подходящи за всички възрасти, може да се побере в кабинета, дневната, на терасата и в офиса за съхранение на завивки, пуховых одеяла, пуловери, играчки, книги, cd-та и бельо.Високо качество на шевовете чанти-кошници за бельо държат химикалки винаги на точното място, не трябва да ги има.Водонепроницаемое покритие в рамките на кошницата се запазва дрехите са сухи и улеснява почистването - просто го избършете с влажна гъба или кърпа. ?? Портативен сгъваем : Сгъваема кутия за дрехи лесно се сгъва, за компактно съхранение.

Други функции

Подобни оферти