.

.

Alipis 2 комплекта за Монтиране на кошница за Складное за Съхранение на Дрехи Спестявания Сгъваема Кука Домакински Органайзер за пространството на Банята Кошница За ?

Alipis 2 комплекта за Монтиране на кошница за Складное за Съхранение на Дрехи Спестявания Сгъваема Кука Домакински Органайзер за пространството на Банята Кошница За Съхранение с Многофункционална гума заобикаля за Мръсно

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

КОНТЕЙНЕР за МРЪСНО БЕЛЬО -Стенни кошница за дрехи е лесен за инсталиране, заема малко място и е удобен за използванеОРГАНАЙЗЕР за МРЪСНО БЕЛЬО - Може да се използва като практически и внимателно подарък за семейство, приятели, колеги, близки и много други.КОШНИЦА ЗА ДРЕХИ - сгъваема конструкция, идеална за дом, кабинет, малък апартамент, детската стая или на всяко друго място с ограничено пространство., кошница за дрехи - това е кош за бельо, в която има достатъчно място за дрехи и други предмети.Да се улесни съхранението на дрехи в ежедневието си. - Материал : PP, TPE - Стенни кошница за дрехи е лесен за инсталиране, заема малко място и е удобен за използване. - Изработени от висококачествени материали, лесна поддръжка, можете да използвате тази количка за бельо в продължение на дълго време.Описание на продукта кош за бельо Конструкция без перфорация не се разваля чистотата и красотата на вашата стена, а сгъваема конструкция ще ви помогне да спестите повече пространство в дома си. - С достатъчен капацитет може да бъде кошница за съхранение на мръсни дрехи в банята. - Може да се сгъва за лесно съхранение, когато не се използва, не заема място и практични за употреба в банята.

Други функции

Подобни оферти