.

.

Декорации за Деня на Св. Патрик, 1 Фетровая Венец от Централи и Детелина + 1 Банер с Деня на Св. Патрик + 8 бр. Висящи резба, Декор банер с Деня на Св. Патрик е идеален за и?

Декорации за Деня на Св. Патрик, 1 Фетровая Венец от Централи и Детелина + 1 Банер с Деня на Св. Патрик + 8 бр. Висящи резба, Декор банер с Деня на Св. Патрик е идеален за ирландски партита - Зелен и светло зелен цвят

резултат:

BGN 1.67
Налично
На склад

ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ и ГОТОВНОСТ ЗА ПОДВЕШИВАНИЮ - Диаметър на отвора за декор от фетрового централи чист, лесно групиранеPatricks определено ще се превърне в първия си избор!.Банер изглежда перфектно, ако го закачите на стената или камина, около масата или над него, на парти.Банер изглежда перфектно, ако го закачите на стената или камина, около масата или над него, на парти. Патрик, този уникален декор St.ИЗДРЪЖЛИВ дизайн В ЗЕЛЕН ЦВЯТ - Банери shamrock clover направени от дебели, трайно филц, те могат да бъдат многократно използвани не само в Деня на Св. Патрик, но и в дизайна на ирландска сватба в селски стил. Патрик - Включва 1 фетровый детелина, 1 банер с Деня на Св.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ и ГОТОВНОСТ ЗА ПОДВЕШИВАНИЮ - Диаметър на отвора за декор от фетрового централи чист, лесно групиране.Най-добрите декорации за деня на Св.Задоволително обслужване на клиенти-Ако имате някакви проблеми с тази покупка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме да ги разреши за вас в рамките на 24 часа.Ако търсите единственото декорация на дома, за отбелязване на Деня на Св.РАЗМЕР - Дължина гирлянди за банери с Деня на Св. Патрик : 3 m / 118 инча, всяка венец съдържа 8 бр трилистников, диаметърът на всеки от тях 13 см / е 5.Задоволително обслужване на клиенти-Ако имате някакви проблеми с тази покупка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме да ги разреши за вас в рамките на 24 часа.Patricks определено ще се превърне в първия си избор!. Патрик, но и в дизайна на ирландска сватба в селски стил.

Други функции

Подобни оферти