.

.

ALEECYN Комплект от 2-те стъклени чаши кафе на с дръжка, Стъклени кафеени чаши с двойни стени, Кафе чаши за приготвяне на капучино, лате, Еспресо, Американо. (12 мл / 350 мл)

ALEECYN Комплект от 2-те стъклени чаши кафе на с дръжка, Стъклени кафеени чаши с двойни стени, Кафе чаши за приготвяне на капучино, лате, Еспресо, Американо. (12 мл / 350 мл)

резултат:

BGN 7.46
Налично
На склад

【 За всички поводи 】 Нашите чаши са подходящи за всяка настройка 【 Удобна дръжка за захващане на 】 Стъклена чаша с удобна дръжка, приятна ръб и небьющимся стъкло не съдържа олово, означава, че колкото повече се потягиваете, толкова повече се потапя в чиста наслада.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Предназначен за приготвяне на чай, еспресо, мляко, лате, спиртни напитки или и на много други топли и студени напитки.Благодарение на создаваемому им изолирующему ефекта на напитки остават горещи, или студени. [Удобна дръжка за задържане] : Удобни дръжки винаги остават хладен на допир, дори когато напитки многократно са нагрети в чаша.И това осигурява прекрасен елемент от представяне, създавайки илюзията, че течността вътре витае във въздуха.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【 Конструкция с двойни стени 】 е Изработен от устойчиви на топлина и защитен от конденз трайно изолиран стъкло е елегантен 2-слойный дизайн, който създава эффектную оптическа илюзия и предотвратява образуването на конденз, което позволява на течността по-дълго да остане горещо. 【 За всички поводи 】 Нашите чаши са подходящи за всяка настройка. 【 Уникални подаръци 】 Тези ултра леки прозрачни чаши с двойни стени - това е дар, който вие просто не можете да изчакате, за да дарят семейството, приятелите, шефа и така нататък.Предназначен за приготвяне на чай, еспресо, мляко, лате, спиртни напитки или и на много други топли и студени напитки. [ Лесно да се съхранява] : Тъй като чаши устойчиви на надраскване и могат да штабелировать, те опростяване на съхранение в кухнята. Насладете се на кристално чист термостеклом, което е не само красиво, но и издръжлив. 【 Удобна дръжка за захващане на 】 Стъклена чаша с удобна дръжка, приятна ръб и небьющимся стъкло не съдържа олово, означава, че колкото повече се потягиваете, толкова повече се потапя в чиста наслада. 【 Безопасни / лесно почистваща 】 Тези атрактивни чаши за кафе ръчно выдувки, изработени от висококачествени материали, проектирани и произведени за ежедневна употреба. 【 Уникални подаръци 】 Тези ултра леки прозрачни чаши с двойни стени - това е дар, който вие просто не можете да изчакате, за да дарят семейството, приятелите, шефа и така нататък.【 Конструкция с двойни стени 】 е Изработен от устойчиви на топлина и защитен от конденз трайно изолиран стъкло е елегантен 2-слойный дизайн, който създава эффектную оптическа илюзия и предотвратява образуването на конденз, което позволява на течността по-дълго да остане горещо. Насладете се на кристално чист термостеклом, което е не само красиво, но и издръжлив.

Други функции

Подобни оферти