.

.

Чаша за Мартини FOMIYES, Чаши за Коктейли, Чаши за вино, за Пенливо Шампанско, Кристално Чисти Чаши за Бяло Вино, Шампанско, Уиски, Ликьор, Вечерни Аксесоари, Прозрачна Ч?

Чаша за Мартини FOMIYES, Чаши за Коктейли, Чаши за вино, за Пенливо Шампанско, Кристално Чисти Чаши за Бяло Вино, Шампанско, Уиски, Ликьор, Вечерни Аксесоари, Прозрачна Чаша за Коктейли

резултат:

BGN 1.33
Налично
На склад

Тя има уникална форма и добър декоративен ефектДобро качество, добър материал, не е лесно да се деформира и тя е здрава. 4, 32 X4, 32 X7, 27 инча Предпоставка включва 1 х чаша. наистина добър продукт.Стъклен материал, прозрачни, в комбинация с елегантен дизайн, много привлекателна.Този креативен чаша е изработена от висококачествен стъклен материал, сигурни и трайни.Благодарение на компетентността на изпълнението той изглежда много гладко.Тя има уникална форма и добър декоративен ефект.Той е лек дизайн, на много лесно да държи в ръцете си и да се използват.Той е лек дизайн, на много лесно да държи в ръцете си и да се използват. наистина добър продукт.Благодарение на компетентността на изпълнението той изглежда много гладко.Описание Вие все още търсите креативен и изтънчен стъклена чаша за съхранение на коктейли и напитки?Нашият продукт може да отговори на вашите нужди.Характеристики Материал : стъкло, Размер : 11,00 X11,00 X18, 50 см.Стъклен материал, прозрачни, в комбинация с елегантен дизайн, много привлекателна.Добро качество, добър материал, не е лесно да се деформира и тя е здрава.Гладка повърхност и креативен дизайн ще ви позволи да се чувствате комфортно при използването му.

Други функции

Подобни оферти