.

.

Комплекти Губных Червила, Прозрачен Кристален Блясък За Устни Цветен Гланц За Устни Желе Цвете Взаимозаменяеми Балсам За Устни Средната Температура на Силен Хидр?

Комплекти Губных Червила, Прозрачен Кристален Блясък За Устни Цветен Гланц За Устни Желе Цвете Взаимозаменяеми Балсам За Устни Средната Температура на Силен Хидратиращ Крем За Устни, Червило Подхранващ Крем За устни

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

Натурални съставкиЦвят може да варира в зависимост от температурата на вашето тяло, като остава по-лек, ако ви е хладно, и ако ви е топло.Цвете червило, изработени от естествени съставки, включително растителни екстракти. 【Промяна на цвета на】 Цвете червило може в зависимост от температурата и влажността на устните се регулира дълбочината на цвета на устните.1 X червило【Промяна на цвета на】 Цвете червило може в зависимост от температурата и влажността на устните се регулира дълбочината на цвета на устните.【Ефект】 Овлажняващ / устойчив / трептене / против стареене / / промяна на цветовата температура, така че ще имате изключителен цвят за устни в различно време. Състояние : 100% чисто нов и високо качество.Цветове : 6 цвята за избор на Стил : Секси хидратиращ крем продължително действие, което променя цвета си. предимства на промяната на цветовете【Овлажняващи съставки】Прозрачен набор от блесков за устни, направен от масло от какао, пчелен восък и масла за поддържане на хидратирани устни.Червило/балсам за устни с цветен екстракт, овлажнява устните, предпазва от появата на напукани устни, запазва здравето и цвят не е лесно да избледняват.

Други функции

Подобни оферти