.

.

Чаша за най-добрите ми Приятели, Кафеена Чаша Ти си Моят Човек От неръждаема Стомана, Подаръци под формата на Чаши за вино 20 мл За Нея, Специални Подаръци За Рожден Д?

Чаша за най-добрите ми Приятели, Кафеена Чаша Ти си Моят Човек От неръждаема Стомана, Подаръци под формата на Чаши за вино 20 мл За Нея, Специални Подаръци За Рожден Ден на най-добрата ти приятелка и най-добрия си Приятел,

резултат:

BGN 9.04
Налично
На склад

Идеален за вино, чай, сок и тТази функция предотвратява предаването на топлина към външната стена на чаши., лесно се измива, не оставяйки след себе си вкус напитки. ? Лесно за пренасяне и почистване : нашите чаша от неръждаема стомана могат да се настанят 20 мл течност, една чаша тежи 0,56 паунда (на кутията в комплекта не са включени) и тя няма да изглежда тежка, ако се постави го в чантата си.На чашата има запечатани на кутията, предотвращающая вытекание течности от чаша.Идеален за вино, чай, сок и т.Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 mm-за ръчно измерване.Тази функция предотвратява предаването на топлина към външната стена на чаши. ? Вакуумна изолация-с двойни стени на 20 унции : Вътрешна част от нашите чаши изпълнена с двойни стени. ? Купи с увереност : Ние сме много сигурни в качеството на нашия чаша от неръждаема стомана. ? Купи с увереност : Ние сме много сигурни в качеството на нашия чаша от неръждаема стомана. ⭐️ ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА САМО за ръчно пране, да не се използва в съдомиялна машина или микровълнова фурна, е безопасно.Прозрачна капачка, не съдържа BPA, също прави чаша по-безвредной за околната среда.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на нашата чаша от неръждаема стомана, ние ще отговорим на вашето съобщение в продължение на 25 часа.? Материал премиум-клас : Корпус чаша е изработена от неръждаема стомана, така че тази чаша е по-траен.Чаши, които са подходящи за горещи или студени напитки. ? Попадение : Преди употреба се препоръчва да се мият чаша ръчно, не поставяйте чаша в съдомиялна машина.Прозрачна капачка, не съдържа BPA, също прави чаша по-безвредной за околната среда.Този модерен, здрав чаша от неръждаема стомана - точно това, което ви трябва! ⭐️Подробна информация за продукта : Материал : неръждаема стомана с двойни стени Капацитет : 20 унция Тегло : 0,55 (без капак, която не е включена в комплекта) Размери : 6. ? Попадение : Преди употреба се препоръчва да се мият чаша ръчно, не поставяйте чаша в съдомиялна машина.Чаша с двойни стени и вакуум между тях помага на питието си поддържа температурата.Траен цветен слой не избледнява, не се беля и не се напуква при продължително използване в полеви условия, както и осигурява допълнително сцепление. ? Смислени дизайн Ако искате да изразите своята любов и благодарност към своята сестра, дайте си нашата сестра travel tumbler., лесно се измива, не оставяйки след себе си вкус напитки. ? Специален подарък : На нашата утайка от чаша от неръждаема стомана "Ти си моят човек" нанесено значително печатно съобщение, което ще бъде добре обмислен и специален подарък за 18-ия рожден ден на 21-ия рожден ден на 30-годишнината на вашите сестри, приятелки.

Други функции

Подобни оферти