.

.

KLHHG Умно Индукционное Кошчето за боклук с Капак от Неръждаема Стомана със Среден Размер, Автоматични Битови Банки за кола в Хола, Индивидуално Зарядно Устройство З?

KLHHG Умно Индукционное Кошчето за боклук с Капак от Неръждаема Стомана със Среден Размер, Автоматични Битови Банки за кола в Хола, Индивидуално Зарядно Устройство За Боклук

резултат:

BGN 57.80
Налично
На склад

Пакетът включва : 1 * кофа за Боклук забележка : 1Име на продукта : кофа за боклук Материал на продукта : метална обвивка Приложими обекти : хол, кухня, баня и т.За всякакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто решение след потвърждение, благодаря ви за вашата подкрепа и разбиране. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т.Дълго чакане, по-дълъг живот на водонепропускливост и по-гигиеничное и отлично качество на живот. Мощен кухненско кофа за боклук.Поставете ръка или боклук в зоната на действие на сензора, капака се отваря автоматично, хигиенично и лесно за използване!Метална конструкция сензорен боклуци кофи лесен за почистване.Разстояние за откриване е около 15 см Дизайн на продукта : Dual конструкция на багажника отвътре и отвън, торба за боклук фиксиране на вътрешния багажника, чрез вътрешно дупка, торба за боклук напълно скрит във външния багажника, външен вид чист и спретнат, и им е лесно да се ползват, за да наблюдават и извадят. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките.Дълго чакане, по-дълъг живот на водонепропускливост и по-гигиеничное и отлично качество на живот. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да има леки хроматични аберации, моля, разберете. обръщайте се към нас при нужда.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т.Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин там.Материал на корпуса : метален корпус, уникален външен вид, лесен и луксозен.Разстояние за откриване е около 15 см Дизайн на продукта : Dual конструкция на багажника отвътре и отвън, торба за боклук фиксиране на вътрешния багажника, чрез вътрешно дупка, торба за боклук напълно скрит във външния багажника, външен вид чист и спретнат, и им е лесно да се ползват, за да наблюдават и извадят.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Функция на продукта : изключително бърза интелектуална индукция, отнема само 02 секунди. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.Материал на корпуса : метален корпус, уникален външен вид, лесен и луксозен. Мощен кухненско кофа за боклук.Дълго чакане, по-дълъг живот на водонепропускливост и по-гигиеничное и отлично качество на живот. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера.Поставете ръка или боклук в зоната на действие на сензора, капака се отваря автоматично, хигиенично и лесно за използване!Метална конструкция сензорен боклуци кофи лесен за почистване.

Други функции

Подобни оферти