.

.

Опаковки за напитки с лед YMFLP за партита, Пластмасов Диспенсер за напитки с обем 1 литър и смесител-дозатор, Диспенсер за напитки с широко гърло с квадратна дъно, лес?

Опаковки за напитки с лед YMFLP за партита, Пластмасов Диспенсер за напитки с обем 1 литър и смесител-дозатор, Диспенсер за напитки с широко гърло с квадратна дъно, лесно разливающийся за партита на открито и ежедневна

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

[Конструкция с широко гърло] Специално разработена широка горловина ви позволява без усилие да се добавят плодове или горски плодове в напитката, което улеснява почистването, а опаковка може да се мие в съдомиялна машина! [Конструкция вграден кран] Можете да получите напитка, леко натискане на кранчето.Брой комплекти : 50. [Следпродажбено обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Кранът е оборудван с гумен пръстен за предотвратяване на запушване, запечатване и изтичане на вода.Монтирани на ведерке за напитки, той може непрекъснато сервирайте студени напитки, което ви позволява да се насладите на лимонада и чай с лед и гореща вода с удоволствие и чист.Кранът е оборудван с гумен пръстен за предотвратяване на запушване, запечатване и изтичане на вода. Опаковка напитки сигурно и балансиран, подходящ за използване на закрито и на открито. Опаковка напитки сигурно и балансиран, подходящ за използване на закрито и на открито.[Хранително-вкусовата полипропилен материал] Тези опаковки за напитки са безопасни за използване, силен и издръжлив, защото те са произведени от най-сигурните хранителни полипропиленови материали в сравнение със стъкло, не е нужно да се притеснявате за това, че те разобьются, те стоят разликата температурен диапазон от -20 ° C до 120 ° C.В него може да се побере на 1 галон за напитки. [Следпродажбено обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Ние обещаваме да ви отговорим в рамките на 24 часа и да ви предложи задоволително решение. [Конструкция с широко гърло] Специално разработена широка горловина ви позволява без усилие да се добавят плодове или горски плодове в напитката, което улеснява почистването, а опаковка може да се мие в съдомиялна машина!.3 инча x 7 инча Опаковката 1 х опаковки за напитки.Можете лесно да го сложите в хладилник, защото от двете страни на чайника има дръжки.В него може да се побере на 1 галон за напитки. [Конструкция вграден кран] Можете да получите напитка, леко натискане на кранчето.Брой комплекти : 50.Можете лесно да го сложите в хладилник, защото от двете страни на чайника има дръжки.

Други функции

Подобни оферти