.

.

Healeved 2 бр. части за Менструация, Пелена, Пола на Новороденото, Пола, за Физиологичен период, Подложки За Незадържане на Урина, Поли За Приучения Да Гърне, Памперс за в?

Healeved 2 бр. части за Менструация, Пелена, Пола на Новороденото, Пола, за Физиологичен период, Подложки За Незадържане на Урина, Поли За Приучения Да Гърне, Памперс за възрастни Хора, Фланец Пелена, Пола за Памперси

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

Това ще ви даде добър опитМОЮЩИЙСЯ ПЕЛЕНА за ВЪЗРАСТНИ - Този памперс за възрастни могат да се перат и да се използват многоразово, че ще отнеме известно време.Списък на опаковки 2 x Пола за памперси Характеристики -Материал : памук, филм TPU множество части за памперси - Цвят : син пола за памперси къс - Размер : 100,00 X75,00 X1,00 см / 39,30 X29,48 X0 пелена. - Еластичен материал и предпазва кожата от влага и запазва нейния сух и удобен.Уплътнение под ПЕЛЕНИТЕ - идеален за щадящей защита от инконтиненция, тежък менструален цикъл и раждането на изчерпване. - Това множество части за памперси за възрастни, подходящи за мъже, жени, инвалиди и възрастни пациенти, при инконтиненция на урината. - Еластичен дизайн и цип може да се предотврати изтичане на урина в страна, когато си лежите в леглото, забърсване на дамски гащи. памперси за кърмене Хората могат да носят, когато те не могат да се движат свободно.ПЕРЕ ГАЩИ, ХИГИЕННИ ГАЩИ - този памперс за възрастни могат да се перат и да се използват многоразово, че ще отнеме известно време.СПАЛНО БЕЛЬО - Множество пола-пелена за възрастни, е подходящ за жени, мъже и по-възрастни пациенти. - Тази лека пола за памперси за многократна употреба е удобен за переноске и е подходящ за използване на открито при нощен инконтиненция на урината при по-големи деца.

Други функции

Подобни оферти