.

.

PhantomSky 30 Слотове Дървени Рафтове за Етерични Масла Поставка За Съхранение на Ароматерапия, Козметичен Органайзер Дисплей Пръстен за Червило Обеци Парфюм, Лак за Но?

PhantomSky 30 Слотове Дървени Рафтове за Етерични Масла Поставка За Съхранение на Ароматерапия, Козметичен Органайзер Дисплей Пръстен за Червило Обеци Парфюм, Лак за Нокти Притежателя на срока за Пътуване у Дома Коледен

резултат:

BGN 3.00
Налично
На склад

Идеален за 30 броя ролкови бутилки натиснете бутона "Добави в количката" и поръчайте своя собствена рафт за етерични масла и днес.Ако имате някакви въпроси за нашия держателе за бутилки с етерични масла, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. ? [Формулиран поддръжка] : Нашето цялостно добро обслужване осигурява комфортни условия за клиенти, вашето удовлетворение е нашата непоколебима цел.Можете да съхранявате своите козметични продукти и аксесоари като червило, парфюм, лак за нокти, средства за ароматерапия, пръстени, обици, а също са идеални за празнични подаръци и домашни колекции. Багажник-органайзер е изработена от висококачествено дърво, богато е решена да остане като нова след много години употреба. Не е покрита от маслени петна. ? [Висококачествен материал] : Нашата дървени полици за ароматерапия, изработени от дърво с високо качество, има красив дизайн, която е здрава, трайна и ниско тегло, което позволява по-добра защита на вашите скъпоценни бутилки, както и да получите възможно най-доброто изживяване.Поставка за етерични масла, може да бъде поставен на вашата маса или в банята, което ще направи вашата витрина по-чист и ще отнеме повече място. Като подарък-изненада за вашите любими хора и приятели със собствената си настройка. ?[Многофункционален] : Нашият дървен дисплей-организатор и може да се използва за различни цели.Вижте нашите красиво направени дървени рафта за етерични масла. отърви се от всекидневна елементарно и можете да поддържате своята плот и работни места по професионален начин. Може да се използва за различни цели. Побира 5 мл, 10 мл, 15 мл размери.Вие винаги ще намерите време да се намери шише с етерично масло, които ви трябват?Уморени ли сте да видите грозен каша на тезгяха?Имате нужда от багажник за съхранение, в която всичко да бъде организирано, охранявано и на едно място.

Други функции

Подобни оферти