.

.

Четка за тоалетна и притежателя Компактен, свободно стояща четка за тоалетна-дълбоко почистване с керамично основание, Ергономична Хромирана Декоративна дръжка, ?

Четка за тоалетна и притежателя Компактен, свободно стояща четка за тоалетна-дълбоко почистване с керамично основание, Ергономична Хромирана Декоративна дръжка, нескользящая и здрава, с капак, Набор от тоалетни четки

резултат:

BGN 3.33
Налично
На склад

3Размер измери на ръка, има малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.Име на продукта : Компактен независима четка за тоалетна дълбоко почистване размери на продукта : височина 16,55 Дюймовцвет на продукта : бежово, черно, синьо, зелено, бяло Материал : керамика, ABS-хромприменяемая среда : bathroom, туалетпроцесс : 1.Благодарение на световната популярност на логистика може да бъде забавено, моля, приемете это4.Лесно се почиства и премахва петната от повърхността на най-близкия стол, оставяйки малки драскотини; по-малко податливи на износване, е трайна. Здрава дръжка за четки : Дръжка четка е изработена от хромированного ABS-материал, здрава и блестяща, като нова. Спестяване на пространство : нашата мивка за тоалетна и скоба позволяват да се спести място, без това да повлияе на практичност.Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Модерен и опростен дизайн : изработен е от здрава и чиста керамика с плавни линии и комфортно усещане за матова повърхност.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Здрава дръжка за четки : Дръжка четка е изработена от хромированного ABS-материал, здрава и блестяща, като нова. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Посочените данни са само за справка. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Други функции

Подобни оферти