.

.

iplusmile Голяма Подложка за Котешки Тоалетни Подложка за Котешки Тоалетни, Подложка За Котки Подложка За Хранене, Храна За Котки, Възглавници За домашни любимци Подло?

iplusmile Голяма Подложка за Котешки Тоалетни Подложка за Котешки Тоалетни, Подложка За Котки Подложка За Хранене, Храна За Котки, Възглавници За домашни любимци Подложка за Улов на Котешки Тоалетни Моющийся Подложка

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

- Лека и дишаща, за вашия домашен любимец е топло на студено през зимата - Мат издържа котешки драскотини.Пратката включва 1 x подложка за котешки тоалетни за домашни любимци.- Разклатете, за по-лесно почистване, след това изплакнете с вода.- Произведено от материали, този продукт издръжлив, удобен и може да се използва в продължение на дълго време.Характеристики - Цвят : шоколад - Размер : 60 X40 см - Материал : PVC - Размер : около 60x40x1 см / 23.- Меки и дишащи, за вашия домашен любимец е топло на студено през зимата.- Мат издържа котешки драскотини.- Дизайн, специална форма на креативен и симпатичен, различен от другите. - Произведено от материали, този продукт издръжлив, удобен и може да се използва в продължение на дълго време. - Разклатете, за по-лесно почистване, след това изплакнете с вода. - Дизайн със специална форма креативен и симпатичен, различен от другите.

Други функции

Подобни оферти