.

.

Четка за тоалетна Начало, Без мъртвите Ъгли, Четка За почистване на Тоалетната чиния, Инструмент за почистване на Тоалетната чиния, Стенни Четка за Тоалетната чини?

Четка за тоалетна Начало, Без мъртвите Ъгли, Четка За почистване на Тоалетната чиния, Инструмент за почистване на Тоалетната чиния, Стенни Четка за Тоалетната чиния, Аксесоари за Баня (Черен цвят)

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

* Той може да се монтира на стена или на пода, което спестява размер на пол и лесен за почистване* Той може да се монтира на стена или на пода, което спестява размер на пол и лесни за почистване. * Квадратна конструкция на покрива, плътно зашити за предотвратяване на специфична миризма. * Гъвкава четина TPR притежава висока почистване на способност, не вреди на глазура. * Подходящ за канавке за тоалетна и лесно почиства различни хигиенни мъртви ъгли. * Гъвкави структури TPR, притежават висока почистване на способност, не увреждат глазура. * Подходящ за канавке за тоалетна и лесно почиства различни хигиенни мъртви ъгли. * Гъвкави структури TPR, притежават висока почистване на способност, не увреждат глазура. * Той може да се монтира на стена или на пода, което спестява размер на пол и лесен за почистване. * Подходящ за тоалетна и лесно почиства различни хигиенни мъртви ъгли.* Квадратна конструкция на покрива, плътно зашити за предотвратяване на специфична миризма. * Квадратна конструкция на покрива, плътно зашити за предотвратяване на специфична миризма.

Други функции

Подобни оферти