.

.

XRIPAY Бесщеточный двигател забавяне на постоянен ток с постоянен магнит, Аксесоари за изграждане на зъба диференциал с три колела Електрически Мотор, Зъбни кутия за

XRIPAY Бесщеточный двигател забавяне на постоянен ток с постоянен магнит, Аксесоари за изграждане на зъба диференциал с три колела Електрически Мотор, Зъбни кутия за забавяне на задния мост с Висока мощност (Цвят: B)

резултат:

BGN 3.33
Налично
На склад

5 Опитайте гладко и ефективно спиране с помощта на нашия мощен бесщеточного на двигателя, специално разработен за електрически мотоколички. Ние ценим вашето удовлетворение - ако имате някакви проблеми с даден продукт или услуга, моля свържете се с нас чрез имейл, ние ще предоставим на задоволително решение. Персонализирайте своята поръчка, като посочите своите предпочитания за цвят, опаковка и прилагането на съобщение при извършване на резервацията. Технология на постоянен ток с постоянни магнити осигурява продължителна производителност и надеждност.Name : Бесщеточный двигател със забавяне на постоянен ток в постоянен магнит, подходящ 1 8 зубьям. Бърза и сигурна доставка - ние изпращаме на вашият адрес и осигуряваме навременна доставка.

Други функции

Подобни оферти