.

.

Cabilock маникюр Кристални Чаши Контейнери с Капаци Прозрачен Контейнер Чашка с капак За Смесване на Прах за нокти Стъклена Жидкокристаллическая Чаша Контейнер за Те?

Cabilock маникюр Кристални Чаши Контейнери с Капаци Прозрачен Контейнер Чашка с капак За Смесване на Прах за нокти Стъклена Жидкокристаллическая Чаша Контейнер за Течности за Дизайн на ноктите Чаша за течности за нокти

резултат:

BGN 1.67
Налично
На склад

Стъклена чаша за нокти-арт : чаша може да се използва за смесване на течности, като лак за нокти и прах, или за измиване на писалка за нокти-арт аксесоари за маникюрного салон : Прости по форма и външен вид, практични, деликатни и полезни. държач за прах за нокти Страхотна чаша за дизайн на ноктите, за използване в маникюрном салон.съдове за течен мономери за нокти, специално разработена за използване в нийл-арта. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба, лесен за използване и експлоатация, осигурява голямо удобство за вас в чашата за миене на стъкло.Те ще бъдат много щастливи.Списък на пакетите 10 x Маникюрных чаши Характеристики Материал : Стъкло маникюр чаши с Размер : Приблизително 6. - Изсипете лакове за маникюр в тази чаша-контейнер за нокти-арт, придайте известно удобство чаши за маникюрной течност.Кристален купа за нокти, Този обект е практично стъклена купа за маникюр, която е добре е направена от висококачествен материал за трайни и практично използване. -Цвят : Цветна стъклена чаша за нокти - Чашата е изработена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба на стъклен нийл арт.59 X2 ястие за прах за нокти. -Подходящ за професионалисти, маникюрных салони, майстори на нийл-арт и лична домашна употреба и така нататък.

Други функции

Подобни оферти