.

.

Ярдве Пентаграм Дървен Мат, с Дървесен Декор Decoraciones Para Salas De Casa Декор за Дома Йогийски Аксесоари Ритуални Аксесоари Wicca Олтара Домашен Олтар Пентаграм Начало Декор ?

Ярдве Пентаграм Дървен Мат, с Дървесен Декор Decoraciones Para Salas De Casa Декор за Дома Йогийски Аксесоари Ритуални Аксесоари Wicca Олтара Домашен Олтар Пентаграм Начало Декор Алтарный Украшение Стенопис

резултат:

BGN 2.33
Налично
На склад

гоблени за олтара Е мат, изработени от висококачествен дървен материал, с умен дизайн, форми и практични функции -Цвят : различни цветове алтарных бижута. - Дизайн разумен, стабилен и практичен, го може добре да поставите на стената гобеленах настолен олтар. -Размер : Около 12,00 X12,00 X2,00 см / 4,72 X4,72 X0,79 инча Декор под формата на пентакля.Стикери на вратите на олтара-чудесно допълнение към вашата свещеното пространство, прекрасна украса за вашия дом.Дървена геометрична решетчатая дъска е изработена от висококачествени и екологично чист дървен материал, може да бъде за срок. - Малък и изискан, той може често да се пуска на работни маси, рафтовете на книжарниците, му е лесно да се заеме и да се съхранява в домашни дървени алтарных бижута.поставка за плочки с пентаграма Той може да изпълнява чудесен декоративен ефект и функция за съхранение, което може най-добре отговарят на вашите нужди. - Той е изработен от елегантна изработка, с отлична текстура и срок на служба на езически олтар.ДЪРВЕН ОЛТАР ВИКИ- ???Тази поставка за рафтове с пентаграма не може да бъде предназначена за ежедневна съхранение на декор, но с пентаграма и може да служи като основа за засилване на атмосферата на партито. - Изработен от безопасен и лек дървен материал, така че можете да сте сигурни в употребата на този декоративен олтара за съхранение.

Други функции

Подобни оферти