.

.

Както Компас, Синя Морска Карта, на Фона, Органайзер, Тава, Кутия За Съхранение, Нощни Кутийка, Тенис на Тавата, в Чантата, за смяна на ключове, Монетница, Тава За съхр?

Както Компас, Синя Морска Карта, на Фона, Органайзер, Тава, Кутия За Съхранение, Нощни Кутийка, Тенис на Тавата, в Чантата, за смяна на ключове, Монетница, Тава За съхранение, Камериер, 20,5x20,5 см

резултат:

BGN 1.67
Налично
На склад

Той е лесен за използване, подходящ за писмено маса, нощни шкафчета и други правилните ви местаУникален дизайн : 4 залепва по ъглите, удобно защелкивать или отстегивать, че е лесно да се вземе в торбички по време на пътуване.Материал : Кожа от микрофибър и 300 Dpvc Размер на продукта : 16x16 см / 20,5x20,5 см в расстегнутом форма; 11,5x11,5x3 см / 14,5x14,5x3 см расстегнутом формата. Размер : 8х8 инча /20,5x20,5 см Материал : кожа от микрофибър и 300 Dpvc, лесен за почистване, е необходимо само да избършете с кърпа.Кожа от микрофибър. Моля, обърнете внимание : да не се перат.Идеален подарък с ярък принтом за офис, хол, антре, спалня и баня.Характеристики на 1,4 капаче дизайн : 4 залепва по ъглите, можете да оформите плочки или я закачите. Широкото използване на : пазете си нещата, без да заема твърде много място на бюрото ви. Размер : 8х8 инча /20,5x20,5 см Материал : кожа от микрофибър и 300 Dpvc, лесен за почистване, е необходимо само да избършете с кърпа.В тава за съхранение лесно да се постави или да ключове, монети, дреболия, портфейл и часовник.Спестяване на пространство : идеален за прецизно поставяне на ключове, часовник, монети и други аксесоари, той е достатъчно голям, за да побере нещата, без да заема твърде много място на бюрото ви. Лесен за почистване : Дизайн от микрофибър, лесен за почистване, е необходимо само да избършете с кърпа, за да се възстанови яркост.Идеален подарък с ярък принтом за офис, хол, антре, спалня и баня.

Други функции

Подобни оферти