.

.

Стопорные шайби за външни зъби от неръждаема стомана (PYD) (Номинална размер на миене: # 8) (Количество в опаковка на продукта: 2500)

Стопорные шайби за външни зъби от неръждаема стомана (PYD) (Номинална размер на миене: 8) (Количество в опаковка на продукта: 2500)

резултат:

BGN 0.33
Налично
На склад

024" #12 0Доставка от Съединените Щати.Стопорные шайби с външни зъби 410 Стопорные шайби с външни зъби от неръждаема стомана представляват закаленную кольцевую миене с извити зъби, които действат от външния край на шайби.Обща информация за продукта (Преглед на целия файл 2 D чертежа, изберете желаната дължина в падащото меню) Номинален размер на шайби с Вътрешен диаметър Дебелина на външния диаметър Минимална Дебелина Максимална #2 0.Стопорные шайби с външни зъби са най-предпочитани от всички видове стопорных шайби под формата на зъбите. Неръждаема стомана.Доставка от Съединените Щати. моля, прочетете описанието по-долу за повече информация за продукта и не се колебайте да ни съобщение. моля, прочетете описанието по-долу за повече информация за продукта и не се колебайте да ни съобщение.Стопорные шайби с външни зъби 410. Неръждаема стомана 410 : Стопорные шайби в този списък са изработени от неръждаема стомана марка 410, която има по-високо съдържание на желязо, което придава по-голяма здравина, но също така прави шайбата магнитна.055" Материал : неръждаема стомана 410 : Стопорные шайби в този списък са изработени от неръждаема стомана марка 410, която има по-високо съдържание на желязо, което отрежда по-голяма здравина, но и вземане на шайбата магнитна.

Други функции

Подобни оферти