.

.

Както И Държач За Кърпи Стенни Закачалка За Кърпи Декор На Банята Халат Хавлия Палто Облекло Красива Тропическа Сцената Закачалка С Хавлиени Кърпи Органайзер За С?

Както И Държач За Кърпи Стенни Закачалка За Кърпи Декор На Банята Халат Хавлия Палто Облекло Красива Тропическа Сцената Закачалка С Хавлиени Кърпи Органайзер За Съхранение

резултат:

BGN 7.49
Налично
На склад

ще Задоволи всички Ваши нужди 【ПОСЛЕПРОДАЖНАЯ ГАРАНЦИЯ】 - Ние се стремим да оптимизираме нашите продукти и подобряване на нашите услуги за непрекъснато повишаване на удовлетвореността на клиентите.Ние сме сигурни в нашите самозалепващи продукти за плетиво на една кука. Нанесете паста за зъби върху някоя гладка повърхност и плътно стиснете я, за да премахнете мехурчета.Ние ви препоръчваме да го използвате в рамките на 3-4 часа след залепване.Не забравяйте да си купите това като ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК за вашето семейство и приятели. Как да го инсталирате : 1.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【РАБОТИ На РАЗЛИЧНИ ГЛАДКИ ПОВЪРХНОСТИ】- Самозалепващи стенни закачалки работят на различни гладки повърхности, включително боядисани стени, отделанное дърво, боядисани бетон cinder блокове, ламинат, стъкло, метал и плочки. Почистете и подсушете напълно повърхност 2. 【Многофункционални куки】- Тези здрави куки може да се използва като стенен куки, куки за кърпи, закачалки за хладилник, куки за картини, закачалки за отглеждане за камини и т. 【РАБОТИ На РАЗЛИЧНИ ГЛАДКИ ПОВЪРХНОСТИ】- Самозалепващи стенни закачалки работят на различни гладки повърхности, включително боядисани стени, отделанное дърво, боядисани бетон cinder блокове, ламинат, стъкло, метал и плочки.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Лесно се използва без пирони, винтове или повреди при пробивни отвори. 【ПОСЛЕПРОДАЖНАЯ ГАРАНЦИЯ】 - Ние се стремим да оптимизираме нашите продукти и подобряване на нашите услуги за непрекъснато повишаване на удовлетвореността на клиентите.Лесно се използва без пирони, винтове или повреди при пробивни отвори.Не забравяйте да си купите това като ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК за вашето семейство и приятели. Свалете капачката от тиксо. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 - никакви инструменти, не се изисква.Ние ви препоръчваме да го използвате в рамките на 3-4 часа след залепване.Просто махнете отметката филм от обратната страна и я залепете.Ние сме сигурни в нашите самозалепващи продукти за плетиво на една кука. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 - никакви инструменти, не се изисква.

Други функции

Подобни оферти