.

.

Идеи за подарък за рожден Ден на Великия Индийски Базар Декоративна Дървена Ковчег Ръчно изработени С Безплатен Ключ, Органайзер за Бижута, Ковчег На паметта, Съкр?

Идеи за подарък за рожден Ден на Великия Индийски Базар Декоративна Дървена Ковчег Ръчно изработени С Безплатен Ключ, Органайзер за Бижута, Ковчег На паметта, Съкровище, Държач за Украшения, Кутия за часовници, 8 x

резултат:

BGN 9.22
Налично
На склад

Латунная капаче, с малък замък в селски стил, която влиза в комплекта, позволява при желание защита на съдържанието на кутиятаТака че купувайте с увереност и украсете дневна на вашия дом или дайте на някой специален като отличен подарък за рожден Ден, нов дом или годишнина.Стилно основа и покрив от червено кадифе и гарантират, че съдържанието не е повредится.Покупката също е защитена от декларацията за връщане на паричните средства и замяна. ✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО : Здрава панта. Вече не е нужно да сърфирате в кътчета на земното кълбо, за да намери нещо наистина уникално.Използвана дървото манго е отговорно закупена по Държавните канали, предназначени за опазване на околната среда и поминъка на занаятчии.Идеален подарък за различни поводи : : . ✅ ВАШАТА ПОКУПКА БЕЗОПАСНО : Този продукт надеждно опаковани направо от работилницата Artisans, изнасят директно в Центрове за реализация в САЩ и се извършва с помощта на най-добрите партньори в областта на логистиката.7 * 4 * 2 Инча (вътрешна). ✅ КРАСИВ и полезен : Обикновено се използва като органайзер за бижута кутия за съхранение на бижута, държач за украшения, за съхранение на сувенири, кутия с ключалка, кутия за подправки.

Други функции

Подобни оферти