.

.

Външни Струнни инструменти осветителни тела, LED 30-подножието на осветителни тела за вътрешен двор с 17 светодиодни небьющимися крушки G40 (2 резервни), изброени в UL за ?

Външни Струнни инструменти осветителни тела, LED 30-подножието на осветителни тела за вътрешен двор с 17 светодиодни небьющимися крушки G40 (2 резервни), изброени в UL за градината, сватби, партита, на пазара, на верандата,

резултат:

BGN 11.90
Налично
На склад

Обща дължина : 30 метраЦвят на тел : Черен.Създайте настроение с помощта на улични led гирлянди Cbebew!.Вид светлина : led лампа G40.Калибър тел : 20 AWG XTW.Тип контакт : Фондация за sconces свещ E12/C7. Цвят на лампи : Прозрачна led лампа, излучающая топло бяла светлина. Брой лампи : 17 (2 резервни).Улични струнни тела G40 могат да се използват както за осветление, така и като творчески декор за вътрешни и външни работи. ? Димиране и пестящ : Външни струнни тела са съвместими с димер (димер в комплекта не са включени), можете да приглушать и регулиране на яркостта е необходимо.Улични гирлянди оборудвани с водоотблъскваща технология IP44, които издържат на екстремни температури - ветровити, влажни, мокри или в най-неблагоприятни метеорологични условия. ✔️ Декорация в ретро стил : свързване на led гирлянди edison bulb, показващи декорация в ретро стил.Led гирлянди, с регулируема яркост G40 спестяват до 90% от енергията в сравнение с други конвенционални гирлянди с нажежаема жичка!Осветителни тела за кафе-бистро, изброени в UL, за вътрешна и външна употреба. ? Plug-in гирлянди в задния двор, Улични гирлянди за вътрешен двор, оборудвани с 12-инчов тел с приставка адаптер, разстоянието между електрически крушки 24 инча и 12-инчов опашка с клъстер вход, с обща дължина 30 метра 0,6 W за всяка led лампа 9 Вата на венец, така че led гирляндам globe може да се свърже до 48 нишки (обща мощност не надвишава 432 W).Крушка в комплект.✨ Нечупливи и водоустойчив : 30-подножието на открито led гирлянди от 17 небьющимися светодиодни крушки G40 (2 резервни), които са изработени от пластмаса, не трябва да се притеснявате за крехкостта на гирлянди, да се пази от опасни парчета стъкло.

Други функции

Подобни оферти