.

.

Непромокаема подложка за смяна на пелени за новородено, Многофункционална подложка за смяна на Пелени за момичета и момчета, Запечатани Хигиенни Постелки за дома ?

Непромокаема подложка за смяна на пелени за новородено, Многофункционална подложка за смяна на Пелени за момичета и момчета, Запечатани Хигиенни Постелки за дома и улиците, пътуване, обшивки на премиум 19,6X27,5

резултат:

BGN 1.67
Налично
На склад

Бебетата и хареса да я нежна повърхност, а също и сладък фигура и щампи!Те перфектно абсорбират влагата и да запишете детето си на сухо, така че няма да чувствате дискомфорт, защото от влагатаТова е и по-икономично, отколкото да купуват пелените за еднократна употреба.Той дори е подходящ за грижи за възрастните хора и жените специален период. 【Лаптоп за всяко използване на открито】 Подложка за смяна на пелени ще улесни смяната на памперси!Също така може да се сгъва до преносим размер и се използва в пътя.Моля, не поставяйте в сушилня, това може да повреди гарнитурите, или те могат да дадат на свиване.Тази мека подплата е безопасно за детската кожа.Супер мек и удобен. Брой : 2 на килима. НЕ ПОСТАВЯЙТЕ В СУШИЛНЯ. 【Ин витро и водоустойчив】 Непромокаеми подложки ще осигуряват отлична защита.Подложки за смяна на бебешки пелени, изработени от висококачествени и здрави влакнести листа в 3 слой, дишаща и безопасна за бебета. 【Размер на килима с шарени】 Размер на 19.Тегло : 0,24 кг за опаковане.Идеален за детски колички, кошарки за бебета, бебешки креватчета. 【Лаптоп за всяко използване на открито】 Подложка за смяна на пелени ще улесни смяната на памперси!Също така може да се сгъва до преносим размер и се използва в пътя.Техните сверхмягкий материал е по-подходящ за чувствителна и по-пореста кожа на бебето.Използваното качество остава пране, за миене. Ватиран дизайн на тези топперов осигурява задържане на въздуха, което осигурява мекота и комфорт.Това е един от най-необходимите аксесоари за грижа за детето.Какво чакате?Опитайте се да ги днес!.Те са много удобни и лесни за употреба. 【Высокоабсорбирующая уплътнение】 е Изработена от 100% полиестерни влакна.6 "x 27,5", прекрасен подложка за промяна на тампон с шарени предпазва вашето дете от мръсни повърхности, и вашето дете ще се радвате да се отпуснете на този пеленальном масичката. 【Размер на килима с шарени】 Размер на 19.Идеален за детски колички, кошарки за бебета, бебешки креватчета.Грижа за продукта. 【Высокоабсорбирующая уплътнение】 е Изработена от 100% полиестерни влакна. 【Многофункционален】 Тази подложка за свободни снабден с еластични панделки, които да закачите наоколо.Размери : 19,6 х 27,5" (50 см х 70 см).Това е най-добрият избор за безопасен и гигиеничной смяна на пелени у дома или по нареждане.Той дори е подходящ за грижи за възрастните хора и жените специален период.

Други функции

Подобни оферти