.

.

Штангенциркуль с нониусом, точност 0,01 мм Пластмасова Быстросъемный инструмент за Измерване Штангенциркуль Измервателен инструмент за биомедицински индустрия, 0-1

Штангенциркуль с нониусом, точност 0,01 мм Пластмасова Быстросъемный инструмент за Измерване Штангенциркуль Измервателен инструмент за биомедицински индустрия, 0-150 мм (бял)

резултат:

BGN 91.80
Налично
На склад

2Перфектен и точен инструмент за измерване с напречната шейна за измерване в домашни условия, или със собствените си ръце. 【Широко приложение】 6-инчов микрометър с напречната шейна винаги се използва както от професионалисти, така и любители, златари, аматьори, столярами, майстори за производство на занаяти.Този штангенциркуль с нониусом има ясни деления на таблото, черни градация на сатинированной поредицата, стопорные винтове за повдигащи гъби и регламентирана рамка на циферблата. 【Широко приложение】 6-инчов микрометър с напречната шейна винаги се използва както от професионалисти, така и любители, златари, аматьори, столярами, майстори за производство на занаяти.Всички размери числа са разбираеми и лесно се чете.Характеристики : 1. Основно се използва за измерване, практичен и е трайна.Перфектен и точен инструмент за измерване с напречната шейна за измерване в домашни условия, или със собствените си ръце. Професионален инструмент за измерване, обхват на измерване 0-150 мм 4. 【ТОЧНО точност до 0,1 мм и резолюция до 0,0005/0,01 mm. 【Разбираеми】 Бесбликовый, лесен за разчитане циферблат с регулируема рамка има цветова маркировка за отделяне от инча. Фрикционный валяк свободно движение осигурява лесно и точно отчитане на показанията.Стрелочный показател основно е бил използван за обработка на метали, дървообработване, автомобилостроенето и механична обработка. Разумен размер и тегло, удобен за използване и переноске.Стрелочный показател основно е бил използван за обработка на метали, дървообработване, автомобилостроенето и механична обработка. Може да се използва за бързо и правилно измерване. Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив на абразия, устойчиво използване. 【Разбираеми】 Бесбликовый, лесен за разчитане циферблат с регулируема рамка има цветова маркировка за отделяне от инча. 【ТОЧНО точност до 0,1 мм и резолюция до 0,0005/0,01 mm. Фрикционный валяк свободно движение осигурява лесно и точно отчитане на показанията. 【Бързо ИЗМЕРВАНЕ】 Измервателен инструмент с пластмасово штангенциркулем идва с два комплекта гъби и сензор, с помощта на които лесно измерване на външни размери (OD), вътрешни размери (ID) и дълбочина, което дава възможност за измерване на всички ваши обекти.

Други функции

Material:
Plastic
Measuring range:
0-150mm
Read value:
0.1mm
Specification:
white, yellow (Optional)
Purpose:
measurement
Package List:
1 x Dial Vernier Caliper:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Подобни оферти