.

.

Штангенциркуль с нониусом, точност 0,01 мм Пластмасова Быстросъемный инструмент за Измерване Штангенциркуль Измервателен инструмент за Биомедицински индустрия, 0-1

Штангенциркуль с нониусом, точност 0,01 мм Пластмасова Быстросъемный инструмент за Измерване Штангенциркуль Измервателен инструмент за Биомедицински индустрия, 0-150 мм (Жълт (Имперски))

резултат:

BGN 3.33
Налично
На склад

【ХАРАКТЕРИСТИКИ】 Циферблат и каишка челюстите са със степен на показания в инчове и милиметриПараметри : Материал : пластмаса Обхват на измерване : 0-150 мм Значение за четене : 0,1 мм Цвят : бял, жълт (незадължително) Предназначение : за измерване на съдържание на Пакета : 1 х нониусный калибър с циферблат Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате. 【Разбираеми】 Бесбликовый, лесен за разчитане циферблат с регулируема рамка има цветова маркировка за отделяне от инча.Всички размери числа са разбираеми и лесно се чете. 【ТОЧНО точност до 0,1 мм и резолюция до 0,0005/0,01 mm. Фрикционный валяк свободно движение осигурява лесно и точно отчитане на показанията. Разумен размер и тегло, удобен за използване и переноске.Характеристики : 1. Може да се използва за бързо и правилно измерване. Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив на абразия, устойчиво използване. Основно се използва за измерване, практичен и е трайна. 【Бързо ИЗМЕРВАНЕ】 Измервателен инструмент с пластмасово штангенциркулем идва с два комплекта гъби и сензор, с помощта на които лесно измерване на външни размери (OD), вътрешни размери (ID) и дълбочина, което дава възможност за измерване на всички ваши обекти.

Други функции

Material:
Plastic
Measuring range:
0-150mm
Read value:
0.1mm
Specification:
white, yellow (Optional)
Purpose:
measurement
Package List:
1 x Dial Vernier Caliper:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Подобни оферти