.

.

Боя за мустаци и бради Herb For Men, без PPD и амоняк, веганские натурални съставки, без мирис, не причинява дразнене на кожата от петна за чувствителна кожа – Мека черна.

Боя за мустаци и бради Herb For Men, без PPD и амоняк, веганские натурални съставки, без мирис, не причинява дразнене на кожата от петна за чувствителна кожа – Мека черна.

резултат:

BGN 2.33
Налично
На склад

1 Инструкция * За разлика от други кремове за трайно боядисване, НИКОГА не се смесват крем № 1 и № 2 заедно. Използвайте ги по отделно ♦ 1.Трае до 3 седмици Състав с натурални бои за коса и за лице и аминокиселини придава на всяка кичура коса наситен и ярък цвят в срок до 3 седмици, докато седина не расте отново.Нанесете шампоан с билкови масла, след това изплакнете с вода.СЕРТИФИЦИРАНА ВЕГАНСКАЯ БОЯ за МУСТАЦИ и БРАДИ, БЕЗВРЕДНИ за КОЖАТА : ние се грижим за кожата си, така че направихте "Herb For Men" от натурални съставки, висококачествени растителни екстракти, които осигуряват безопасно и комфортно за оцветяване.Състав : 1 Крем № 1 : 1,06 унция (30 г), 1 Крем № 2 : 1,06 унция (30 г) 1 Шампоан с веганским масло (3 ml) 1 пискюл. 1 Чифт ръкавици за еднократна употреба. Боя за мустаци и бради Herb For Men, без PPD и амоняк, веганские натурални съставки, без мирис, не причинява дразнене на кожата от петна за чувствителна кожа Разработен за свеждане до минимум симптомите на алергия Без PPD, амоняк, парабени, резорцин, водороден прекис, тиогликолевой киселина, пропилен гликол и лаурилсульфата натрий. Измийте с препарат и топла вода., ООД е производител в Южна Корея. Внимателно выдавите равно количество крем 1 и крем № 2 на всяка страна разделена на капацитет за боя.РЕВОЛЮЦИОНЕН КРЕМ ЗА БЪРЗО оцветяване : В същото време за завършване на оцветяване на обикновен натурален боя се изисква от 40 до 60 минути, крем за оцветяване Herb for Men осигурява задоволителен резултат само за 20 минути (по 10 минути за кремове № 1 и № 2). * Трябва да използвате равни количества от двата кремове.ПРОИЗВЕДЕНО В КОРЕЯ : Dongsung Био Фарм Co. Внимателно нанесете крем № 1 върху суха коса по лицето. Крайният резултат от оцветяването зависи от цвета, плътността и на общото състояние на косата.Икономичен тубичка за многократна употреба. 1 Разделен на съда.ИЗРАБОТЕН е От ЕСТЕСТВЕНИ РАСТИТЕЛНИ СЪСТАВКИ : Съдържа растителни екстракти, за узколистной, паеонии бяло, Panax ginseng, листа на камелия Синенсис (зелен чай) и екстракти от корен на женско биле за подхранване на косата на лицето и кожата.СПЕЦИАЛНА ФОРМУЛА ЗА НАМАЛЯВАНЕ на АЛЕРГИЧНИ РЕАКЦИИ : Herb For men не съдържа алергени, като PPD (P-фенилендиамин), диамин, окислител, водороден прекис, амоняк и парабени.

Други функции

Подобни оферти