.

.

Перманентен Дизайн на Веждите, на Линия-Маркер за Микроблейдинга, Измервателен Инструмент За Татуировка на Веждите С 10 бр. Линии Дърворезба, Линийка За лък и Стрели

Перманентен Дизайн на Веждите, на Линия-Маркер за Микроблейдинга, Измервателен Инструмент За Татуировка на Веждите С 10 бр. Линии Дърворезба, Линийка За лък и Стрели, Помощен Инструмент за дизайн Majon (Златен)

резултат:

BGN 0.33
Налично
На склад

❤ ТОЧНО позициониране : Тази линейна задача може да се определи точно формата на веждите, ефективно намалява времето за създаване на татуировкиИдеален инструмент за грим за татуажистов и начинаещи, който ще ви помогне да получите няколко симетрични и изразителни вежди. ❤ ИДЕАЛНО средство за грим : го лесен за пренасяне, вие можете да носите със себе си косметичку или в чантата си, и можете лесно да създадете красива форма на веждите си, като го използвате у дома или на път.Ние сме много сигурни, че те ще ви хареса. ❤ Област на ПРИЛОЖЕНИЕ : Плавен контурный дизайн на този молив за вежди ще ви помогне да определите правилния ъгъл и нарисувате идеалната линия при планиране на изграждането, татуажа или попълване на веждите с молив. идеален за лична практика и професионално татуировка-салон. ❤ Безопасен материал : Той е изработен от висококачествена алуминиева сплав, който е здрав и безвреден за кожата.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага.За редовни, козметични татуировки. ❤ ПРОФЕСИОНАЛНО сервизно ОБСЛУЖВАНЕ : Независимо от това, дали сте професионалист или домашен потребител, този инструмент за рисуване на веждите е неразделна част от комплект micro-blade.НЕВЕРОЯТНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ!Най-добрите подаръци за любимите си любителите на домашно красота!Дайте им са отлични инструменти за рисуване на веждите и им помогнете да се създаде зашеметяващ вежди в най-кратки срокове!Спецификация : Тип елемент : Линейна състав Материал : Алуминиева сплав Цвят : Златен, черен, сребрист (по избор) Списък на пакетите : 1 * Състав за маркиране линии 10 * Линии 1 * Чанта на покрива с памучна свещ кърпички.

Други функции

Item Type:
Line Marker Ruler
Material:
Aluminium Alloy 
Color:
Gold, Black, Silver(Optional)
Package List:
1 * Line Marker Ruler:
10 * Lines:
1 * Bag of Wipe Cotton:

Подобни оферти