.

.

1 бр. тръба с двустранна резба неръждаема стомана 304 1 , с външен диаметър 32.5 mm x дебелина стенки2 мм x длина35 см, подходящ за свързване на тръбите.

1 бр. тръба с двустранна резба неръждаема стомана 304 1 , с външен диаметър 32.5 mm x дебелина стенки2 мм x длина35 см, подходящ за свързване на тръбите.

резултат:

BGN 25.48
Налично
На склад

✅ Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне този вид тръби обикновено се използва в различни индустрии, благодарение на своята устойчивост на корозия и висока прочностным свойства.Го двустранен дизайн също така предлага гъвкавост, и универсалност по отношение на инсталиране и конфигуриране.Име на продукт : тръба с двустранна резба неръждаема стомана 304 моля, Обърнете внимание : 1. ✅Функция : Тръбна резбово съединение, обикновено се използва за свързване, спиране, регулиране на потока и промяна на посоката на тръбата. ✅Широко приложение : Тръбна резба се свързва с обикновени тръби и лесно да се заменя с и е установена. ✅Широко приложение : Тръбна резба се свързва с обикновени тръби и лесно да се заменя с и е установена. толеранс на измерване е 1-3 mm. ✅Материал : неръждаема стомана 304, здрав, с ниско магнитно поле. Моля, потвърдете размер, преди да купите. Поради влиянието на осветление действителният цвят може да се различават малко от изображението. ✅Функция : Тръбна резбово съединение, обикновено се използва за свързване, спиране, регулиране на потока и промяна на посоката на тръбата. ✅Температурна устойчивост : от Неръждаема стомана притежава свойства на устойчивост на топлина, което прави нашите тръби подходящи за приложение при високи температури.

Други функции

Подобни оферти