.

.

Индивидуални флаш памети 120 бр., 2в1 OTG USB 2.0 и Micro USB флаш устройство, Двоен диск памет USB-устройство за устройства с Android / PC / таблет / Mac (128 GB, Сребро)

Индивидуални флаш памети 120 бр., 2в1 OTG USB 2.0 и Micro USB флаш устройство, Двоен диск памет USB-устройство за устройства с Android / PC / таблет / Mac (128 GB, Сребро)

резултат:

BGN 14.25
Налично
На склад

ОРИЕНТИРАНИ към КЛИЕНТА- Безплатен печат и лазерно гравиране за всяко лого ❣❣❣ Нашите персонализирани дискове USB флаш - идеален начин за насърчаване на вашата марка.0-2- дизайн на USB флаш-памет в 1 е съвместима с смартфони Micro USB Android, подходящ за Samsung Galaxy S7, S6, S5, S4, S3. (не е за IPHONE И MAC PRO 2018). * Можете разгледайте и одобрите виртуално доказателство, преди да можем да създадем вашето лого.Лекота на работа, щепсела и да играе, не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер.Микро-USB и USB 2.Лекота на работа, щепсела и да играе, не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер.LG V40, G4, Q7, LG Stylo3 и т. Забележка : поддържайте само смартфони / таблети с OTG функция.Увеличете пространството за съхранение - запазвайте клипове и снимки в usb хранилището снимки WANSENDA, не заемат място на вашия телефон, като ви предоставя достатъчно място за скъпи колекции от снимки.забележка- Безплатен оформление и дизайн на модела (свържете се с нас).), A7, A8, A9, C5, C7. * Флаш-чипове Nand първо ниво.), A7, A8, A9, C5, C7.0-2- дизайн на USB флаш-памет в 1 е съвместима с смартфони Micro USB Android, подходящ за Samsung Galaxy S7, S6, S5, S4, S3.Раздавайте ги на изложби, служители и много други. (не е за IPHONE И MAC PRO 2018).Флаш памет ниво 1 за осигуряване на най-добро ниво на производителност.Допълнителна цена за всички стоки, липсва. * Безплатна поръчка!Безплатна доставка!Най-добри цени!Без скрити такси! * Безплатен оформление и дизайн на шаблон (свържете се с нас).забележка- Безплатен оформление и дизайн на модела (свържете се с нас).Раздавайте ги на изложби, служители и много други. ❣❣❣ Нашите персонализирани дискове USB флаш - идеален начин за насърчаване на вашата марка.

Други функции

Подобни оферти