.

.

100ШТ-Гайки с нитове, # 10-24 Гама от Гайки с нитове от въглеродна стомана UNC, Комплект Гайки с плоска глава с Резба вложка (# 10-24)

100ШТ-Гайки с нитове, 10-24 Гама от Гайки с нитове от въглеродна стомана UNC, Комплект Гайки с плоска глава с Резба вложка ( 10-24)

резултат:

BGN 4.79
Налично
На склад

【Размера И броя на】 –Размерът на тези заклепочных е гайки # 10-24 UNC, общият брой е 100 бр Заклепочные ядки са изработени от въглеродна стомана и неръждаема стомана, устойчиви на корозия за продължително време на използване; Галванизирана повърхност помага за предотвратяване на увреждане на повърхността и избледняване, антиокислительная, здрава и бессвинцовая, тежкотоварни, недеформирующаяся, носеща резба.След инсталиране на крепежный елемент с заклепочной гайка не се нуждае от довършителни работи., А също така може да се използва в медицината, производството на напитки, хранително-вкусовата, химическата промишленост и метални листове. 【Отличен дизайн】 – Нашите заклепочные ядки са накатку с равна и дълбока резба, които лесно са определени и са ефективни срещу приплъзване. 【Широк спектър от приложения】 – Широко се използва в автомобилната, мебелната, декоративни, електрически и промишлени продукти, подходящи за различни случаи, може да се използва в климатични на въздуха, пожаротушении, газ и т.Крепежный елемент с заклепочной орех представлява тръбна заклепку с вътрешна резба, която можете да инсталирате за секунди от една страна изделия.Благодарение на тънка иновации производство на ядки-нитове имат гладка повърхност, без чеп. ● Материал : въглеродна стомана. 【Следпродажбено обслужване】 - Ние сме сигурни в качеството на нашите продукти. ● Покритие : поцинкована, жълта на цвят.

Други функции

● Finish:
Zinc Plated,yellow ●Material

Подобни оферти