.

.

Поставка за напитки на Ден, Свети Валентин, Впитывающий Джудже под Дървото на Любовта, Нескользящая Corkboard Подложка, Поставка за чаши и чаши за напитки, Топлоизолаци?

Поставка за напитки на Ден, Свети Валентин, Впитывающий Джудже под Дървото на Любовта, Нескользящая Corkboard Подложка, Поставка за чаши и чаши за напитки, Топлоизолация, Множество Керамична поставка, за дома/кухни,

резултат:

BGN 3.00
Налично
На склад

Идеален подарък : тя Е чудесен избор за подарък за Деня на благодарността, Хелоуин, Коледа, Нова година, Свети Валентин, Ден на СвСпециален подарък : Нашите влакчета ще станат чудесен подарък за нов дом, а също и за сватби и партита, подаръци за Деня на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин, Ден на Св.Можете да публикувате своята кафеена чаша, чаена чаша на тези опори.Тип : поставка за Чаши за чаши Материал : керамика, Диаметър : 10 см Нескользящая corkboard основа : Влакчета, снабдени с корк подложка, която не се плъзга и предотвратява появата на белези на каботажните за маса.Подложки от керамичен камък : Нашите абсорбиращи подложки са предназначени за това, за да напитки, вода и други течности да не попаднат на маса, подложки могат да предотвратят натрупването на прах, съдържа масичка за чаши, desk, плотове чисти. Патрик или просто като подарък за майка, баща и деца. Комплект от 4/6/8 предмети с притежателя на : влакчета на корк основа за напитки, абсорбирующая топлоизолационна керамична поставка, стойка, без мирис, нескользящие, водопоглощающие, многократно подложка за чаши за дома.Топлоизолация : Нашите топлоизолационни подложки могат да издържат на висока температура, като защитава вашата маса за хранене, кухненски плотове от повреди. Патрик или просто като подарък за майка, баща и деца.Кръгла поставка : Каботажните достатъчно дебели, за да поемат кондензат и вода от шейкове, коктейли, уиски и други напитки. Патрик и рожден ден.Удобен за съхранение : няма да се обърка, ако там ще има напитки. Нескользящая основа : подложки с диаметър 10 см подходящ за всички видове чаши за пиене, като чаши за уиски, чаши за вино, чаши и флакони, което ги прави отлични барными инструменти и аксесоари.Натурална керамика : Не се плъзга, добре попива влагата, лесно изсъхва, не избледнява.Топлоизолация : Нашите топлоизолационни подложки могат да издържат на висока температура, като защитава вашата маса за хранене, кухненски плотове от повреди.

Други функции

Подобни оферти