.

.

Окото Транспортна Мрежа за автомобил, Универсална Растягивающаяся Мрежа За Съхранение, Органайзер-Стикер на стената за багажник на кола, Авто Вътрешна Чанта за дж?

Окото Транспортна Мрежа за автомобил, Универсална Растягивающаяся Мрежа За Съхранение, Органайзер-Стикер на стената за багажник на кола, Авто Вътрешна Чанта за джоб за леки автомобили, ванове, камиони (23,6 х 9,8)

резултат:

BGN 4.00
Налично
На склад

Този автомобил органайзер лесно и сигурно закрепени към повърхността на багажника или на облегалката на седалката от композитен влакна с помощта на велкроТова не само прави интериора на автомобила по-малко загроможденным, но и подобрява естетиката. 【Здрав материал】 : Нашата мрежа транспортна мрежа за кола е направена от висококачествен плат Оксфорд с висока еластичност и устойчивост на износване, двойно подсилени ръбове осигуряват дълготрайност.Този автомобил органайзер лесно и сигурно закрепени към повърхността на багажника или на облегалката на седалката от композитен влакна с помощта на велкро. 【Лесна инсталация】 : Просто прикрепете задната част на универсални мрежи към задната страна на замшевого на седалката или на страничната лента.Поставяне вътре в нещата, които носите със себе си, например, играчки за вашите деца, топки, авариен комплект и други подобни, ще защитете всички елементи от листове по време на дълго пътуване по ухабам. 【Растягиваемый】 : Този мрежест авто органайзер за съхранение на товари се разтяга, което създава достатъчно място за поставяне на вашите неща. 【Растягиваемый】 : Този мрежест авто органайзер за съхранение на товари се разтяга, което създава достатъчно място за поставяне на вашите неща.Освен това, той също така е универсална за всички видове отстъпки и домашна употреба, което може да осигури повече място за съхранение в колата и дома.Поставяне вътре в нещата, които носите със себе си, например, играчки за вашите деца, топки, авариен комплект и други подобни, ще защитете всички елементи от листове по време на дълго пътуване по ухабам. 【Практичен дизайн】 : Нашият автомобилен организатор е най-удобният и практичен окото транспортна мрежа. 【Универсална засаждане】 : Размер на окото за съхранение в колата е 24 "x 10", което е подходящо за повечето превозни средства.

Други функции

Подобни оферти