.

.

Кошче за отпадъци Cabilock Кошче за отпадъци Желязна Кошница За съхранение Кошница за Дрехи Кошница за организиране на Всякакви Всячины Метална Количка Метална Кошни?

Кошче за отпадъци Cabilock Кошче за отпадъци Желязна Кошница За съхранение Кошница за Дрехи Кошница за организиране на Всякакви Всячины Метална Количка Метална Кошница за дрехи-Метална Количка за бельо

резултат:

BGN 2.33
Налично
На склад

Поставете кофата за съхранение в спалнята си като на стилен конкретно аксесоар за спалнятаМожете да го използвате като кошницата за мръсно бельо или дори в детската стая за съхранение на играчки вашето бебе.- Цвят : rose gold.Идеален помощник при съхранение в дома или офиса и са чудесен вариант за подарък за вашите приятели или семейство. -Идеален помощник за съхранение във вашия дом или офис и е чудесен вариант за подарък за вашите приятели или семейство. -Поставете кофата за съхранение в спалнята си, като на стилен конкретно аксесоар за спалнята.Изработен от висококачествено желязо, този комплект кошници за съхранение ще бъде вашият помощник в организацията на вашите вещи.Характеристики -Цвят : розово злато -Материал : желязо -Размер : 28,00 X28,00 X25,50 см / 11,00 X11,00 X10,02 инча -Нашата кошница за съхранение връща удоволствието от организацията, като ви предоставя пълна свобода.Прост дизайн, удобно усещане в ръката, ще ви осигури приятно преживяване употреба.- Размер : 28,5 X28,5 X25 виж В комплекта е включена 1 количка за съхранение. -Този комплект кошници за съхранение, изработен от висококачествено желязо, ще бъде вашият помощник в организацията на вашите неща.

Други функции

Подобни оферти