.

.

Куки за шапки Jetec, Стенни Закачалка за Шапки, куки за шапки, клечки за шапки, лепило Дървени куки, самозалепващи Куки, Дървена Закачалка за Шапки, Куки за дрехи, Монти?

Куки за шапки Jetec, Стенни Закачалка за Шапки, куки за шапки, клечки за шапки, лепило Дървени куки, самозалепващи Куки, Дървена Закачалка за Шапки, Куки за дрехи, Монтиране на куката за дома, училището, офиса (12 бр.,

резултат:

BGN 8.49
Налично
На склад

И не я докосвайте с лепило подплатаПродукт преминава през процес на опушване, дългосрочно използване на безопасно и сигурно.Помага да почиствате вашия дом.Технически характеристики : Материал : дърво, бук Тегло : 20 г/0,7 грама Размер : Дървен клин : 2x6 см.Лесна инсталация : не се нуждаят от тренировка.Моля, оставяйте една малка разлика в цвета се дължи на различни монитори. просто отлепете защитния слой от задната страна и залепете върху гладка и твърда повърхност, като теракот, метална повърхност, стъкло, врата и т.Подходящ за дрехи, закачалки за шапки, демонстрации футбол потници, бейзболни шапки, зимни палта, сака, жак за слушалки, шалове, чанти, колани, раници, престилки, кърпи / хавлии. просто отлепете защитния слой от задната страна и залепете върху гладка и твърда повърхност, като теракот, метална повърхност, стъкло, врата и т.Подходящ за дрехи, закачалки за шапки, демонстрации футбол потници, бейзболни шапки, зимни палта, сака, жак за слушалки, шалове, чанти, колани, раници, престилки, кърпи / хавлии.Подходящ за употреба на вратите, шкафове, коридори, фоайета, коридори, коридори, офиси, гаражи, кухни и спални.Модерно и практично : Нашите дървени куки се съчетават с всякакъв интериор в традиционен и модерен, селски стил, стил средата на века или минималистичен, особено в стая, оборудвана с дървена теми. след залепване на тази повърхност тя не е отстранена, в противен случай вашата стена може да бъде счупена.Лесна инсталация : не се нуждаят от тренировка.Продукт преминава през процес на опушване, дългосрочно използване на безопасно и сигурно.Траен : може да побере до 10 килограма, по-добро оборудване, по-здрав.Не причинява вреда на човешкия организъм, може да се прилагат навсякъде, където искате.Какво ще получите : Вие ще получите 12 дървени куки и 12 лепило листа без маркировка. Не е подходящ за гипсокартон, тапети, боядисани стени и неравни повърхности.4 инча Опаковка : 12 х дървени куки 12 х лепило плочи Топли бележки : Моля, оставяйте малко отклонение от ръчно измерване.Не причинява вреда на човешкия организъм, може да се прилагат навсякъде, където искате. 4, плътно и леко натиснете самозалепваща се плоча около седалката, освободете въздух вътре. след залепване на тази повърхност тя не е отстранена, в противен случай вашата стена може да бъде счупена.

Други функции

Подобни оферти