.

.

Вентилатор за печки GUANGMING - Heat с 3 остриета, Екологични вентилатор за камина, вентилатор за изгаряне на дървесина за циркулация на топлия въздух от горелки на дървес?

Вентилатор за печки GUANGMING - Heat с 3 остриета, Екологични вентилатор за камина, вентилатор за изгаряне на дървесина за циркулация на топлия въздух от горелки на дървесина / дървени въглища или пеллетах,60-350 °

резултат:

BGN 2.33
Налично
На склад

ПРИЛОЖЕНИЕ : Фен на топлинна пещ е предназначен за циркулация на топлия въздух, формира при изгарянето на дърва / въглища или пелети * вентилатор за печки.?Осъществяване списък : 1 бр. ? Основна информация : Име : Камина, Вентиляторматериал : Алюминийобьем на въздуха : 160-210 остриета : 3 листа Скорост на вятъра : 1200 об/миншум : ≈25 Дбрабочая температура : 60-350 °C Тегло в мрежата : 0,52 кгВес намира : 0,77 кгРазмер на продукта : 135 * 103*197 ммРазмер на опаковката : 186 * 139 * 218 Ммсертификат : CE и Ro HS?Характеристика : ?Вентилатор на фурната произвежда собствена енергия, за сметка на топлина независима повърхността на фурната. ?Никога не докосвайте до основата на вентилатора плочи, не поставяйте фен печки на незащищенную на повърхността, когато той е горещ.Температурата на повърхността на фурната е от 65 °C до 350 °C.?Метална лента в долната част на вентилатора е биметаллическую лента, предназначена за малки увеличения на ръба на вентилатора при приближаване към максимална работна температура.?Съвети:?Поставете вентилатор плочи за гладка плоска повърхност на плочите, близо до страничната или задната част на комина. Температура над този диапазон може да доведе до увреждане на вентилатора и генераторной монтаж.Ефективно осигурява циркулация на топлия въздух из залата.?Основата на вентилатора и ножовете са изработени от анодиран алуминий и не са податливи на корозия.Този печной фен е проектиран по такъв начин, че да се осигури много голям топлинен ток.

Други функции

Подобни оферти