.

.

N / B Окачени Соларни Лампи Mason Jar, 6 Опаковки 20 led Водонепропускливи Капаци за Буркани Фея Светулка, Струнни Тела, с 6 Стелажи и банки, за градината във вътрешния двор и ?

N / B Окачени Соларни Лампи Mason Jar, 6 Опаковки 20 led Водонепропускливи Капаци за Буркани Фея Светулка, Струнни Тела, с 6 Стелажи и банки, за градината във вътрешния двор и интериор

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

Размерът на банките за зидар : 2,7 инча в диаметър х 5,1 инча височина.Многоцелеви : Слънчев градински лампа с венец фея light е много подходящ за вътрешна и външна украса.Лесно се закача навсякъде, и той ще се превърне в чудесен подарък.Име на продукта : Слънчевата светлина, за да мейсън Материал : стъкло + алуминиева плоча + стоманена рамка + медна тел + led лампи Параметри : Размер на меден проводник от 2 m : 13 * 7 см Слънчевата литиева батерия : 10 часа на пълно слънце, на 4-6 часа за използване на Продукти включват : 6x слънчева светлина, за да мейсън съвет : 1.Ние гарантираме, че стилът на същата, като тази на снимката.Тези външни соларни лампи се натрупват енергията на слънчевите лъчи през деня и автоматично се включва през нощта.Слънчеви панела : инсталация не се изисква. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Тъй като ръчни измервания и методи за измерване са различни, моля, се допуска отклонение от 0-2 виж Благодаря! 2.Два вида закачване : Дръж тези соларни лампи на мястото, където можете да получите слънчева светлина през деня или да поставите соларни лампи на открито или бюрото за осветяване на настроението.

Други функции

2m copper wire :

Подобни оферти