.

.

Очна линия с цветен лепило за оцветяване на миглите Водоустойчив и устойчив на пот, здрав и не пачкающаяся Малка Пискюл за очна линия с Лежачим шелкопрядом Brick Flicks (C

Очна линия с цветен лепило за оцветяване на миглите Водоустойчив и устойчив на пот, здрав и не пачкающаяся Малка Пискюл за очна линия с Лежачим шелкопрядом Brick Flicks (C, One Size)

резултат:

BGN 4.14
Налично
На склад

Грим Корейски художник макияжу Forever Цветен молив за очи Quick Flick очна линия Tartiest Pro за определяне на линията на брадичката на палетке Грим е по-Лесно за очна линия Грим за котешки мордочки за Многократна употреба стикери за очна линия, Молив за прехвърляне на утюжком Млечен грим очна линия кукла 10 очна линия под молив за очи Млечен хайлайтер котешки сокТъркам очи, комплект за грим за момичета, дръжка за мигли Beauty Concept, мъжки, по-дълго, спрей на спирала за мигли на Принцеса, котешко око, в миг на око, крем очна линия, тънък комплект за грим, изберете молив, грим все още изглежда красива, блестяща мъгла, спрей етикети за сенки за очи, за да пудровую гелевую молив за очи. 【5 continuum цветове】 Многоцветни нюанси на молив за очи : черно, кафяво и тъй нататък.【Когато молив за вежди】 Не може да се използва като очна линия, но също така може да използва за попълване на устните, за красивия финала. 【Ненадминат】 При закупуване нужда от по-малко. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 40 грама опаковка Размер : 13x3x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. 【Определение/ Грим】Можете да нарисува точна линия за предоставяне на определен вид, за да подчертае очите, или внимателно да за създаване на разноцветного начин. , Тествани под дерматологическим контрол.Цветна лепило агент очна линия с оттенък на миглите е водоустойчив, устойчив на пот, здрав и не загрязняющаяся малка пискюл за очна линия с лежачим шелкопрядом, дръжка Brick Flicks Color лепило агент очна линия е водоустойчив, устойчив на пот, здрав и не загрязняющаяся малка пискюл за очна линия с лежачим шелкопрядом, дръжка Материал : пластмаса Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори картина може да има малка разлика в цвета.

Други функции

Подобни оферти