.

.

Възглавница за татуажа DIMITAR Cover Fitting, SPF 35 PA ++ 13g, Чист тон на кожата и трайно, охлаждащ, идеалното покритие (2.0 неутрална-бежово)

Възглавница за татуажа DIMITAR Cover Fitting, SPF 35 PA ++ 13g, Чист тон на кожата и трайно, охлаждащ, идеалното покритие (2.0 неутрална-бежово)

резултат:

BGN 6.88
Налично
На склад

Връщане на третото поколение на тонален крем за татуажа качеството на продукта е потвърдено совокупными на продажбите от 200 000 единици[Култов тонален крем за татуажа], подходящ за ежедневно носене, независимо от типа кожа и от времето, идеално прикрива петна и зачервяване.Основа за татуажа с висока адгезией, високо покритие и продължителна устойчивост.Перфектния цвят, покрива без потъмняване на всекидневни стоки, сезон 2021 S /S. [Дълготраен ефект] Както и при нанасяне на сутрешния грим, той дълго време остава гладка, не подтягиваясь и не скатываясь. [Шлайфани завърши] Съдържа кондиционирующее масло, което отрежда на кожата гладкост без лепкавост, шлайфани вид на идеална кожа без лепкавост. безвоздушный помпа с едно докосване за по-голямо удобство на използване, компактен размер, който да се вмести във вашата дамска чанта. [Без сезона] Средство за ежедневно носене, което можете да използвате всеки ден, независимо от вида на кожата и сезона.Възглавница за ежедневно носене, независимо от типа кожа и от времето, идеални за прикриване на недостатъците и зачервяване.Той е идеално покрива кожата си, без повторно нанасяне. [Пълно покритие на] Сияен тон на кожата, пигментация около устата, Мелазма около очите / От тъмните кръгове до нередности около носа, покритие с едно докосване.

Други функции

Подобни оферти