.

.

Unlorspy 1/8-Инчов верига от неръждаема стомана 304, Метална Нишка с дължина 6,5 метра, Тежкотоварни Служебната Верига за Декорация на дома, Окачване на дрехи, растения и Те?

Unlorspy 1/8-Инчов верига от неръждаема стомана 304, Метална Нишка с дължина 6,5 метра, Тежкотоварни Служебната Верига за Декорация на дома, Окачване на дрехи, растения и Теглене на домашни любимци

резултат:

BGN 1.33
Налично
На склад

【Широк спектър от приложения】 : Верига, без заварени звена е подходящ за вътрешно и външно използване, се използва широко в ежедневието или в механична предавка и глад, здрава и устойчива, може да ви служи дълго време. Всички наши продукти са измерени ръчно, може да бъде отклонение от 1-2 мм, моля, разберете. Дължина : 6,56 фута (2 метра). (2) Конструкцията е стабилна и здрава, добре изработена и износостойкая.Благодаря ви за вашият избор и пожелавам ви щастлив живот!. Максимално натоварване 80 кг / 176 килограма. 【Уникален дизайн】 : Нашето метална верига връзка свързва множество връзки от неръждаема стомана с помощта на гурме технологии за заваряване, фина работа, заключване, трайно интерфейс, добра стабилност, сигурност и твърдост, красивия външен вид, той е идеалният избор за външна употреба. 【Следпродажбено обслужване, без проблеми】 : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Например : може да се използва за ходене на кучета, сушене на дрехи, защита от кражба, мода дограма, осветление, огради, количка за пазаруване в супермаркет, отвличане на вериги и други случаи в ежедневието. 【Уникален дизайн】 : Нашето метална верига връзка свързва множество връзки от неръждаема стомана с помощта на гурме технологии за заваряване, фина работа, заключване, трайно интерфейс, добра стабилност, сигурност и твърдост, красивия външен вид, той е идеалният избор за външна употреба.Размери : Дебелина на пръстена : 1/8 от инча (3 мм) дължина : 6,56 фута (2 метра), максимално натоварване 80 кг / 176 килограма, може надеждно задържане на предмети.Например : може да се използва за ходене на кучета, сушене на дрехи, защита от кражба, мода дограма, осветление, огради, количка за пазаруване в супермаркет, отвличане на вериги и други случаи в ежедневието.Пакетът включва : поддържаща верига с дължина 6,56 фута (2 метра). 【Широк спектър от приложения】 : Верига, без заварени звена е подходящ за вътрешно и външно използване, се използва широко в ежедневието или в механична предавка и глад.Ние непременно ще ви предложим задоволително решение.Успешно пазаруване!. 【Висококачествени материали】 : Верига с пряка връзка от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, полира повърхността, гладка, без чеп и приятна на допир; тя притежава висока износоустойчивост, висока твърдост, добра устойчивост на ръжда, корозия, устойчивост на топлина и здравина.В рамките на 30 дни от получаването на стоката, ако срещнете някакви проблеми, имате възможност да се свържете с нас за връщане на паричните средства.

Други функции

Подобни оферти