.

.

Пинсети за Изграждане на Миглите Професионален Пинсети За Изграждане на Миглите Пинсети За Изграждане на Миглите от Неръждаема Стомана с Предпазен Калъф за Удълж?

Пинсети за Изграждане на Миглите Професионален Пинсети За Изграждане на Миглите Пинсети За Изграждане на Миглите от Неръждаема Стомана с Предпазен Калъф за Удължаване на Миглите

резултат:

BGN 2.66
Налично
На склад

【Висококачествени материали】 Този пинсети за мигли е изработен от висококачествена неръждаема стомана, антикоррозийный, устойчив на корозия, с висока твърдост, можете да го използвате с довериеПозволява лесно изграждане на мигли в домашни условия. 【Уникален дизайн】 Този продукт е разработен с острия пинсети за по-лесен подбор на миглите.Той има гладка повърхност, и вие можете лесно да я държи, не чувствам умора на ръцете. 【Преносим】 Е малка и лесна продукт, снабженное защитен калъф, можете лесно да го сложи в една чанта и е удобен за носене. 【Широко приложение】 С помощта на този продукт можете не само да вдигат фалшиви мигли, но и за да събере други малки предмети като кристали, малки детайли и т. 【Изящна изработка】 Този продукт, различен изискан качество на изработка и лесно деформиран. са Чудесен инструмент за семейството си.Пинсети за изграждане на миглите Професионален Пинсети за изграждане на миглите от неръждаема стомана с Предпазен калъф за удължаване на миглите.

Други функции

Подобни оферти