.

.

Дебел нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с принтом пеперуди и Рози за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

Дебел нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с принтом пеперуди и Рози за практикуване на Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

Не съдържа ЕВА, PVC, не е токсичен и не съдържа вредни химикалиПодложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода.След измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място. ★ Функция ★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.Заради цвета на дисплея цвят модел, който всички виждат, може да има някои отклонения, всичко зависи от самия продукт, надявам се, вие можете да разберете.★ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPE. ★ [Указания за почистване на вашия] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване.Дебелина 1/4 инча осигурява добро усещане за крака и го прави по-удобен. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем.Имаме множество шаблони.Можете да го вземете със себе си на всяко място, какво искате.Ние ще бъдем максимално защитава вашите интереси.Ще можете по-свободно да се обучават на него, който по-безопасни и издръжливи в сравнение с по-меки от други конвенционални постелки за йога. ★ [Описание опаковка] : Нашият мат предлага безплатен цилиндрическим чанта за съхранение и каишка за съхранение. ★ [Перфектна защита от подхлъзване] : Предната и задната част на тази подложка за йога, изработени с плъзгане преработка, която осигурява максимално добро сцепление.Предната и задната страна са изпълнени с плъзгане обработка, което в голяма степен гарантира сигурността. ★ Област за печат ★ Еднопосочна печат ★ Бележки ★ Моля, обърнете внимание, че размерите могат да варират в зависимост от размера.Дебелина 1/4 инча осигурява приятно чувство на крака, а меката възглавница и може да ви предпази от нараняване.Можете да го съхранявате след употребата на които е по-удобно и леко, а също така по-удобно се носят със себе си.

Други функции

Подобни оферти