.

.

Покани за бала нощ 2023 г. в плик | пощенски Картички с Оферти за празнуване на завършилите средно училище или колеж 25 парчета - Набор от бижута за бала 2023 г. - Покани за ?

Покани за бала нощ 2023 г. в плик | пощенски Картички с Оферти за празнуване на завършилите средно училище или колеж 25 парчета - Набор от бижута за бала 2023 г. - Покани за бала 2023 година в пликове (25)

резултат:

BGN 1.67
Налично
На склад

Произведено в Европа с използване на материали с най-високо качествоВсяка покана размер на 4,1 x 5,8 инча, отпечатани върху твърда матова карта, която предпазва от размазване на мастилото.Комплект от 25 покани на бала с 25 еднакви конвертами; всичко е готово за изпращане, просто попълнете името и датата.Започвайте купона! ● Комплект от 25 покани на бала и 25 пликове, всички за една покупка. ● Подходящ за всеки тип съобщение, включително гимназия, университет, колеж, училище, медицински сестри или юридическия факултет и др.Направете двустранен печат, за да впечатлите гостите си с тези елегантни черно-бели покани.Разошлите тези покани на бала нощ, за да се създаде весело настроение!Какво може да бъде по-добре за организиране на прекрасни абитуриентски партита, отколкото елегантен и персонални покани на бала. ● Размер карти от 4. ● Елегантен и класически дизайн със златен, черен и бял цветове за всеки от тях. за гарантиране на 100% удовлетворение.Специално запазени места за попълване може да го организирани и елегантен.Подходящ е за всички, независимо от това, завърши ли гимназия, университет, колеж, или на всяко професионално учебно заведение, това е едно отлично допълнение за декорация на вашия абитуриентски бал.

Други функции

Подобни оферти