.

.

Пола за Коледната елха с Пискюл, Коледен Подложка за Коледната елха със Силует на Кучето, 30 Подложка за основите във формата на Снежинки, Пола, за елхи със Силует на ?

Пола за Коледната елха с Пискюл, Коледен Подложка за Коледната елха със Силует на Кучето, 30 Подложка за основите във формата на Снежинки, Пола, за елхи със Силует на Куче за Весело Коледно парти, Празнични украси за

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

За да е украсете Вашата коледна елха, ние препоръчваме, че Диаметърът на поли коледната Елха е най-малко с 3 инча по-голям, отколкото цялата ширина на коледни елхиИзискан лък възел също е една приятна празнична украса. ??Материал : Полиестер. ??Уникален дизайн : завязки на отверстии позволяват удобно фиксиране на пола във вид на елхи.Пола за коледната елха представлява сгъване на опаковката. ??Приложими сценарии : Коледа, Хелоуин, коледа ролеви игри, продажби, промоции, годишен празник, социални дейности, етап на представяне, празнични партита и т.Прекрасно празнична Украса Донесе Повече щастие във Вашия дом.Моля, изпратете ни вашите изисквания в рамките на 24 часа.Моля, изпратете ни вашите изисквания в рамките на 24 часа.Мек материал, приятен на вид, мек, лек, удобен за докосване на ръце ще даде своя рождественскому декора приятна празнична атмосфера.Можете да го персонализирате. По време на Хелоуин, Коледа и Нова година, използвайте този забавен аксесоар, за да доставят радост на вас и вашето семейство.??Материал : Полиестер. ??Размер : 30 "x 30".Елегантни, удобни и меки докосване на ръцете ще ви топло и силно усещане за празник, както коледни украси ще ви даде духа на Коледа.При разворачивании поли от дърво на нея могат да се появяват малки бръчки и петна, така че може да се използва желязо, за да премахнете гънка и да се направи пола от дърво идеален. ??Уникален дизайн : завязки на отверстии позволяват удобно фиксиране на пола във вид на елхи. Потърсете Поли повече от същия диаметър, че и Най-Широк Педя Дърво.Предпазва пода от Нежелани борова отпадъци с Вашата коледна елха. ??Приложими сценарии : Коледа, Хелоуин, коледа ролеви игри, продажби, промоции, годишен празник, социални дейности, етап на представяне, празнични партита и т.Как правилно да изберете размера на Поли във формата на Дърво?1.Без допълнително съдържание ще изпратим продукта по подразбиране.Създаването на празнична атмосфера : Скриване на поставка за коледно дърво и направете така, че вашите подаръци се открояваше под коледната Елха.Мек материал, приятен на вид, мек, лек, удобен за докосване на ръце ще даде своя рождественскому декора приятна празнична атмосфера. По време на Хелоуин, Коледа и Нова година, използвайте този забавен аксесоар, за да доставят радост на вас и вашето семейство. Измерва пространството, заемано от пола, за да се определи Максимален размер, Който може да се Побере В Тази Стая.

Други функции

Подобни оферти