.

.

NSSONBEN Фатиновые Поли от Прашни рози за правоъгълни или кръгли маси, Плат за пола-опаковки от Прашни Рози, Украса за торта за рожден Ден, Декорация за маса (L72inch × H30inch, 6

NSSONBEN Фатиновые Поли от Прашни рози за правоъгълни или кръгли маси, Плат за пола-опаковки от Прашни Рози, Украса за торта за рожден Ден, Декорация за маса (L72inch × H30inch, 6 фута, покрита предната част на бюрото)

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

Всички изображения, които ние предлагаме, са най-големи за правоъгълни маси с височина 6 метраНие искаме да бъдем сигурни, че сте напълно доволни от покупката си у нас. ❤【Висококачествен тюлевый материал】 Фатиновая пола на маса NSSONBEN Прашен роза, изработена от мек пухкав еластичен гренадина, много красиво украсени с върха златна панделка, благодарение на което фатиновая пола, изглежда по-елегантен и струящейся.Дизайн от двойно тюл позволява на нашите пола за масата да изглежда по-романтичен и елегантен, много подходящи за сватба, рожден ден, партита, детски празник, на детската душа, украса маси за кръщение.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Нашите поли за маси от тюл могат да се използват за правоъгълни или кръгли маси, като например : правоъгълни маси с дължина 4 метра, 6 фута, 8 фута, или кръгли маси. ❤【Без РИСК】 Подмяна на продукт или 100% възстановяване на сумата, ако не са доволни от тази пола-набор за детската душа. ❤【Лекота на инсталацията и използването на многократна употреба】 Настолни поли NSSONBEN Dusty Rose идват с много лепило крепежни ленти на куки, които са много издръжливи и добре поддържани. ❤【Приложимо случай】 Первази за плот NSSONBEN Dusty Rose е идеално за партита, като например детски душ, душ на булката, сватбена парти, парти по случай 1-ви рожден ден, празнични партита, семейни срещи.

Други функции

Подобни оферти