.

.

Листове за пренасяне на мастила WOWOCUT, Термотрансферная хартия с черен и златист блясък, 2 опаковки, Сублимационный лист 12 X12 за машина Cricut Тениска за момичета Направ?

Листове за пренасяне на мастила WOWOCUT, Термотрансферная хартия с черен и златист блясък, 2 опаковки, Сублимационный лист 12 X12 за машина Cricut Тениска за момичета Направи си сам, Кръжоци, Холщовая чанта

резултат:

BGN 3.73
Налично
На склад

【Широко приложение】 Термоплавкий преносим лист WOWOCUT могат да бъдат изработени от плат, светли тонове, керамични и метални материали и са идеални за създаване на специални тениски, бебешки дрехи, чаши, подложки, въз основа на всички, чанти платно чанти, вино, чанти и тМоля, не съдете за това толкова бързо, и може да се проведе тест с малък пример. златна блестящ лист ярка хартия за пренасяне на мастила с високо съдържание на мастило, с размер 12 "(30,5 см) x 12 " (30,5 см).Моля, не съдете за това толкова бързо, и може да се проведе тест с малък пример. 【СЪВЕТИ ЗА РАЗЛИЧНИ цветя】 Що се отнася до технически проблем, а след това цялата рисунка върху хартия с сублимационными мастило, която сте получили, ще изглеждат не толкова ярка, и при установяване на реклама цвят ще бъде много различен. С помощта на Cricut maker 3, разгледайте air 2, joy и easypress machine.Междувременно, това е част от материала, а не на повърхността на материала, като HTV, но това е същото, което ще сублимационен печат на хартия. 【Осмотический прехвърляне на】 След трансфер при нагряване на мастилото дълго време се абсорбират в своя базов материал, предаде ярко изображение се запазва дълго време, без избледняване, отслаивания или напукване на кожата.Моля, имайте предвид, че цвета на получения от вас продукти ще изглежда много по-леки, отколкото на снимката, но можете да се опитате да прогладить малко парче, и тогава вие ще бъдете приятно изненадани да откриете, че крайният цвят ефект ще бъде същата като на снимката на продукта!Това се дължи на факта, че съдържанието на мастило за сублимация хартия е много високо, а скоростта на пренос на мастилото е много висока!. 【ОПАКОВКА ОТ НЕПЛАВЯЩЕГОСЯ ТРАНСФЕРНИЯ ЛИСТ】 Вие ще получите 1 бр.Позволете на нашите тонкоплавким чернильным плочи wowocut прехвърля мастило са с високо качество, за да ви помогне. 【НАЙ-ВАЖНОТО】 Правете това, което искате, всяка ваша идея специален", и всеки от вашия продукт със собствените си ръце е уникален.Междувременно, това е част от материала, а не на повърхността на материала, като HTV, но това е същото, което ще сублимационен печат на хартия.Позволете на нашите тонкоплавким чернильным плочи wowocut прехвърля мастило са с високо качество, за да ви помогне.

Други функции

Подобни оферти