.

.

Toyvian 100 бр. Торба за боклук в Тоалетната на съвсем малък, Детска Възглавница за Стол, Преносим Скрин, Походный Преносим Тоалетна, Пътен Гърне, Чанта за саксии, Втулки ?

Toyvian 100 бр. Торба за боклук в Тоалетната на съвсем малък, Детска Възглавница за Стол, Преносим Скрин, Походный Преносим Тоалетна, Пътен Гърне, Чанта за саксии, Втулки за столове, Преносими Втулки за Саксии, Чанта

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

Чанти за саксии Втулки за саксии : за универсално използване, може да се използва като торба за боклук, заменяющего тоалетна, или като чанта за съхранение на малки предмети - Размер : 50,00 X45,00 X0,30 см / 19,65 X17,68 X0,12 инча, облицовки за саксията с завязками. - Лесно късане, по-голям капацитет, носеща способност, липса на течове, не е лесно да се прекъсне.Можете бързо да реша пакет за тоалетни принадлежности. чанта за почистване на тоалетната чиния Вече не създава объркване.Подложка за приучения към гърне : пътуване и дръжте гърне в колата, за да направи вашето дете не трябва да ходят в разхвърлян обществена тоалетна, когато ви няма у дома.Чанти за саксии Втулки за саксии : за универсално използване, може да се използва като торба за боклук, заменяющего тоалетна, или като чанта за съхранение на малки предмети.Пълнители за ръчни саксията : чанта, подложка за тоалетната чиния Универсално предназначение, може да се използва като торба за боклук, която замества тоалетната, или като чанта за съхранение на малки предмети.Пълнители за ръчни саксията : чанта, подложка за тоалетната чиния Универсално предназначение, може да се използва като торба за боклук, която замества тоалетната, или като чанта за съхранение на малки предмети. - Тази чанта за тоалетни на съвсем малък, малка, лека и удобна за переноске, така че можете да вземете го със себе си, където и да отидете.Списък на пакетите 100 x Сменяеми мешочков за саксии Характеристики - Материал : Найлонова преносим тоалетна.столче за хранене, гърне от милиметъра пакет е подходящ за повечето бебешки стульчиков, а също така може да се използва като пътна чанта за приучения да гърне или дори за какашек домашни любимци.Еднократна подложка за столче за хранене за саксията : удобно и бързо почистване на торба за боклук, намаляването на времето за прибиране на реколтата и осигуряване на по-безопасни условия за тоалетна на вашето дете. - Изработен от устойчив найлонов плик материал, здрав и му е лесно да се прекъсне. чанти-втулки за саксията.втулки за саксията. - Универсално използване, може да се използва като торба за боклук, която замества тоалетната, или като чанта за съхранение на малки предмети, подложка за бебешка саксията.

Други функции

Подобни оферти