.

.

WXBDD Затворени Развъдници за кучета в закрито Аксесоари с Двойно предназначение Постелки за легла и Аксесоари за Кучета Легла и хижи Подложка за кучета (Цвят: сив, ра

WXBDD Затворени Развъдници за кучета в закрито Аксесоари с Двойно предназначение Постелки за легла и Аксесоари за Кучета Легла и хижи Подложка за кучета (Цвят: сив, размер: 51x40x29 см)

резултат:

BGN 182.25
Налично
На склад

2, дължащи се На различни методи на измерване, моля, се допуска отклонение 0-2 виж Плътен и мек, за комфортен сънДъното е изработено от противоскользящих, които пречат на движението, на износоустойчивост и по-трайни материали, както и влагостойких. Вътрешната част е изградена от мека кратък от пух, който е лесен и приятен за кожата.Полезни съвети : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. 【ЦВЯТ】РОЗОВО/СИНЬО/ЗЕЛЕНО. 【Име】 Блокиране на цвят просто къща, топло гнездо 【МАТЕРИАЛ】 60 хлопчатобумажный платно + дебела удобен памучен кадифе възглавница【ЦВЯТ】розово/синьо/зелено【РАЗМЕР】 ДЪЛЖИНА 51 см, ШИРОЧИНА 40 см, височина-29 см 【ТЕГЛО】 398 г. 【МАТЕРИАЛ】 60 хлопчатобумажный платно + дебела удобен памучен кадифе възглавница.【ИМЕ】Цветово оформление на обикновен домашен топъл гнездото.Затворен гнездо за домашни любимци + плоско гнездо, с двойна употреба, удобно и практично. 【РАЗМЕР】 ДЪЛЖИНА 51 см, ШИРОЧИНА 40 см, височина 29 виж 【ТЕГЛО】 398 г.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.

Други функции

Подобни оферти