.

.

Сгъваем Силиконов Дифузор за Сешоар, Комплект Четки за Разнищване на Косата, Сгъваема Дюза за сешоар с приставка 1,57 -1,97 инча, Професионален Дифузор за сешоар за пра?

Сгъваем Силиконов Дифузор за Сешоар, Комплект Четки за Разнищване на Косата, Сгъваема Дюза за сешоар с приставка 1,57 -1,97 инча, Професионален Дифузор за сешоар за права или къдрава коса (розов)

резултат:

BGN 9.06
Налично
На склад

Благодарение на сгъване на конструкцията му по-лесно да се сложи в чантата си или в чекмеджето, той е преносим и пести място, подходящ за пътуване или у домаПо този начин ще можете да направите перфектна прическа по-бързо и по-добре.Материал : силикон.Еластична четка и гребен tangled са изработени от висококачествена ABS-материал, идеално подходящо за отстраняване на възли и заплитане. 【По-малко завивается и по-голям обем】 Този дифузер за коса-придава на косата обем и височина. 【Лесно почистване】 Подвижни решетка на филтъра лесно се сваля и почиства. Размер : както е показано на фигурата.Четка за разнищване на косата с 8 редовете на отделните плавниците от смола, което позволява лесно и безболезнено да се разплете възела и суха коса, като половината от времето.Просто напръскайте петното с топла вода с мек сапун и дифузьор ще остане чиста, като нова.Благодарение на увеличенному поток въздух дифузер сешоар спестява до 75% от времето за сушене и оформяне. 【Е подходящ за повечето фенов】 Професионална дюза за сешоар подходящ за повечето обикновени фенов (дюза за сешоар 1,57-1,97 инча), но тя не е универсална, така че преди да си купите уверете се, че дифузер подходящ за вашия сешоар.

Други функции

Подобни оферти