.

.

Калъф Кобо Clara HD, Изкуствена изкуствена кожа, Калъф за карта памет, с автоматична функция за събуждане /сън, Калъф-за награда, Интелигентен Магнитен устойчив на удар?

Калъф Кобо Clara HD, Изкуствена изкуствена кожа, Калъф за карта памет, с автоматична функция за събуждане /сън, Калъф-за награда, Интелигентен Магнитен устойчив на удари Защитен Калъф за 6,0-инчов четец Кобо Clara HD

резултат:

BGN 0.33
Налично
На склад

Съдържание на пакета : 1 х защитен калъф за четец за смарт карти от изкуствена кожа за четене на книги Кобо Clara HD 6Функция автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане превежда автоматично на вашия таблет в икономичен режим при отваряне и затваря предния капак. 2 : Държач за стилус и дизайнерски калъф с твърда магнитна закопчалка на бутон. Изработен е от висококачествена състава на кожата отвън и мек микрофибър отвътре - плътно прилепнала, е здрава и предпазва.Функция : 1 : 100% чисто нов и високо качество на кожен материал.Функция автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане превежда автоматично на вашия таблет в икономичен режим при отваряне и затваря предния капак. Дизайн с магнитна закопчалка : гъвкава и достатъчно надеждна, за да държи капака е отворен или затворен, устройството може да се зарежда с вътрешен калъф.0 инча (випуск 2018 година), не е подходящ и за други модели таблети.Моля, обърнете внимание, че цветовете, показани на снимките, може леко да се различават от действителния продукт от светлинни и цветови настройки.0 инча (випуск 2018 година), не е подходящ и за други модели таблети.Пълен достъп до всички функции, без да махате своята практика с 6-инчов четец Кобо Clara HD, устройството може да се зарежда с вътрешен калъф.0 инча 2018 година на издаване. 3 : Удобен държач за карти с функция за автоматично преминаване в режим на заспиване / събуждане с капачка., а също и пари, което ги прави по-удобни.Калъф с пълна капак и магнитна закопчалка сигурно затваря капака, осигуряване на лесен достъп до бутони, пристанища и камерите.Калъф с пълна капак и магнитна закопчалка сигурно затваря капака, осигуряване на лесен достъп до бутони, пристанища и камерите. не е подходящ за Кобо Aura ONE и Кобо Aura H2 O.(Камера, портове и бутони).Дизайн на слота за карти : Вграден държач слотове за карти, удобна за съхранение на всякакви видове кредитни карти, пари в брой, банкноти и SD-карти.

Други функции

Подобни оферти