.

.

Калъф KYJX за Samsung Galaxy Tab S6 10.5 инча SM-T860/SM-T865, Двуслойни Тънък Тежък устойчив на удари Здрав Силиконов калъф за момчета и момичета на апарата със стойката (Черешово розо?

Калъф KYJX за Samsung Galaxy Tab S6 10.5 инча SM-T860/SM-T865, Двуслойни Тънък Тежък устойчив на удари Здрав Силиконов калъф за момчета и момичета на апарата със стойката (Черешово розов)

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

Ако имате някакви въпроси по отношение на този чехлу за таблетка, моля, свържете се с нас чрез системата за съобщенияКонструкция със сгъваема поставка на задната част на корпуса позволява да персонализирате различни ъгли на видимост и осигурява удобство без помощта на ръцете при гледане на видео и клипове.Точни деколтета : Точни деколтета предоставят пълен достъп до бутони, колонки и камерите на вашето устройство. съобщение (модел : SM-T860/SM-T865).Всички изрезки са идеални за вашия таблет Samsung Tab S6 10.Конструкция със сгъваема поставка на задната част на корпуса позволява да персонализирате различни ъгли на видимост и осигурява удобство без помощта на ръцете при гледане на видео и клипове.Моля, проверете модел на таблета, преди да купите. Осигурява лесен достъп до всички пристанища на таблета (датчици, високоговорители, огнище, камера, порт за зареждане), без да е необходимо да извадите таблетка от своята практика. 3-слойный здрав устойчив на удари калъф в комбинация с мека вътрешна част от TPU осигуряват пълна защита на вашия таблет от ежедневни удари и случайни капки, удари, драскотини и амортизация.Пратката включва : 1x Калъф за Samsung Galaxy Tab S6 10.Моля, въведете номер на модел, преди да купите.Моля, проверете модел на таблета, преди да купите.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще дадем задоволителен ответотфакторный отговор. съобщение (модел : SM-T860/SM-T865). Съвместимост : Специално предназначена само за Samsung Galaxy Tab S6 10. Осигурява лесен достъп до всички пристанища на таблета (датчици, високоговорители, огнище, камера, порт за зареждане), без да е необходимо да извадите таблетка от своята практика.5 инча SM-T860/SM-T865.

Други функции

Подобни оферти